Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Angajații din Târgu Jiu se pot înscrie la cursuri GRATUITE în domeniul reparațiilor auto

05. decembrie. 2020

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) invită persoanele care lucrează în sectorul auto din TÂRGU JIU, să participe la cursuri de formare profesională gratuite și certificate ANC, organizate prin intermediul proiectului AUTO PERFORM.

Proiectul AUTO PERFORM pune la dispoziția angajaților din sectorul auto, următoarele 3 tipuri de cursuri:

  • Curs inițiere „Diagnoză auto”,prin care participanții vor dobândi cunoștințe și competențe specifice domeniului mecanicii auto: diagnosticarea și repararea motoarelor cu ardere internă, diagnosticarea și repararea componentelor automobilului, sistemele de diagnoză, modul de funcționare al acestora și tehnici de diagnosticare utilizate etc.
  • Curs inițiere „Vopsirea automobilului”,prin care participanții vor dobândi cunoștințe și competențe specifice pentru realizarea protecției anticorosive și terosonice a caroseriei și estetica automobilului.
  • Curs inițiere „Repararea caroseriei”, prin care participanții vor dobândi cunoștințe și competențe specifice pentru repararea caroseriei auto și a părților componente. Aceștia vor putea oferisoluții optime din punct de vedere tehnic, calitativ, economic și al siguranței autovehiculului în circulație.

Înscrierea și participarea la cursuri sunt complet GRATUITE, iar diplomele obținute în urma absolvirii cursurilor și examenului sunt certificate ANC (Asociația Națională pentru Calificări).

În plus, cursanții vor beneficia de masă gratuită, iar costurile cu transportul vor fi decontate. Totodată, aceștia vor avea acces la suporturi de curs și alte materiale auxiliare de învățare. Cursurile vor avea o durată minimă de 60 de ore și vor avea atât o secțiune teoretică, cât și una practică.

Toate cursurile și evaluările vor fi realizate de experți calificați în domeniul vizat.

Prin intermediul cursurilor gratuiteîn domeniul reparațiilor auto organizate în cadrul proiectului Auto Perform, angajații își vor putea îmbunătăți cunoștințele și abilitățile din domeniu, vor putea prelua mai multe responsabilități, ceea ce îi va ajuta la dezvoltarea carierei și la o adaptare mai ușoară la tendințele din sector. Totodată, firmele care își înscriu angajații la aceste cursuri vor beneficia de o forță de muncă mai pregătită și productivă, devenind astfel mai competitive în domeniul de activitate.

Pentru a vă putea înscrie la cursurile gratuite în domeniul reparațiilor auto, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

  • Să fiți angajat în firme ce își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și in domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI (în special domeniile auto și componente);
  • Locul de muncă ocupat să fie în una din cele 3 regiuni de dezvoltare în care se implementează activitățile proiectului (Sud-Vest, Vest sau Nord-Vest);
  • Să fiți absolvent al învățământului obligatoriu;
  • Să nu fiți manager, antreprenor ce își gestionează propria afacere sau angajat din departamentul de resurse umane.

Participanții la cursuri pot avea reședința în orice județ din cele 3 regiuni de implementare a proiectului, însă organizatorul proiectuluiprevizionează că multe persoane care lucrează în domeniul auto în Târgu Jiu și județul Gorj în generalvor fi interesate de cursurile realizate în cadrul proiectului Auto Perform, având în vedere importanța ridicată a sectorului auto și de întreținere și reparații auto din județ.

Înscrierea la cursurile de formare profesională gratuite Auto Perform este încă deschisă. Având în vedere contextul Coronavirus din România și din județ, cursurile vor demara când situația epidemiologică va permite acest lucru și vor fi desfășurate cu respectarea tuturor măsurilor de sănătate publică în vigoare.

Pentru a vă înscrie la cursurile de formare profesională realizate în cadrul proiectului Auto Perform, puteți completa formularul din partea dreaptă a paginii următoare:

https://www.inscriere-auto-perform.ro/

După completarea formularului, datele dumneavoastră de contact vor fi salvate, urmând ca experții din cadrul proiectului să vă contacteze în cel mai scurt timp pentru a verifica dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate ale proiectului și pentru demararea procesului de înscriere în proiect.

Pentru întrebări sau detalii puteți contacta experții din echipa proiectului în mod direct prin utilizarea paginii de Facebook a proiectului Auto Perform: fb.me/autoperform.ptir

Pentru mai multe detalii despre proiect accesați pagina: http://www.ptir.ro/proiecte/proiecte-in-implementare/auto-perform-performanta-pentru-angajatii-din-sectorul-auto/

Vă mulțumim și vă așteptam!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!