Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMNU’ UȘURELU, PROBLEME LA… REȚEA?!

23. noiembrie. 2020

Nu e liniște la CAO! Dacă însă cineva e tentată să creadă contrariul, ghinion, e doar cea dinaintea furtunii! Scârțâie rețeaua!De la bază până la vârf! Și nu facem referire la rețeaua de alimentare cu apă. Aici… avariile, cel puțin la nivelul Slatinei, sunt deja o normalitate și nicidecum cazuri excepționale. Merge așa, ne-am obișnuit deja!

Iar dacă în cazul lor se remediază în câteva ore prin intervenții la vreo… conductă, în ceea ce privește rețeaua de la vârful CAO remedierea presupune înlocuirea totală! Mai mult, nu doar presupune ci se și impune. Drept dovadă au și început să se agite spiritele. Și nu de ieri, nici de azi sau de la onomastica de la Scornicești a proaspătului adjunct. Acela doar a mai adăugat ceva sare pe rană. Ultima tentativă de schimbare a ”rețelei” a fost la un pas să se materializeze chiar în vara anului trecut. Pe barba primarului s-a mai dat o șansă și astfel toată lumea a petrecut în voie la inaugurarea Parcului Tineretului. Azi însă e greu de crezut că se mai bagă aceeași mână în foc, mai ales după ce chinurile instalării adjunctului au fost prelungite la maxim(n.n.poate tocmai de teama unei eventuale rocade, sau poate chiar… pentru că poate(!!!) și nimeni și nimic nu-l atinge). Iar despre o altă ”mână” care să intervină e greu de crezut. Stănescu n-are nimic împotrivă, a transmis-o telefonic când a fost apelat să intervină într-u salvarea acualei ”rețele”. Așadar, progoza nu anunță soare ca la… Dubai! Mai ales că paharul s-a umplut și de la comisioane(n.n. cât de groasă ar fi dacă nici Vali n-a scăpat). Iar aici e cu cântec și cu bătaie! Nu doar politic, cât mai ales penal! Interesant tare! Ținem aproape de… REȚEA!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!🤔

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!