Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CURTEZANUL PRIMARILOR PSD, GABI DE LA ANL… #PREȘEDINTE PNL OLT!

17. noiembrie. 2020

Sun curtați de vreo două săptămâni primarii PSD din Olt cum nici n-au visat vreodată. În curând, menținând ritmul alert actual, va demara cu siguranță lucrările și la gard, adjunctul de la ANL, un anume domn Stanciu, scos din căciulă peste noapte, devenit azi doritor de scaun de parlamentar. Iar pe lângă curte și gard, zestrea curtezanului Stanciu mai prevede gaze sau blocuri prin ANL, normal! Pe alese! Că doar nu dă din buzunar ci doar din gură. Unde prinde se vede căci apare pe seap și studiu de fezabilitate, unde nu… nu!

Cum se face… curte. Pe două variante: una în care, dacă Stanciu nu are ”intrare” la primar își face consultantul Tudorel. Pentru studiu de fezabilitate- gazele cea mai mare atracție- primul punct al discuției telefonice și în continuarea ei, dacă edilul respectivă are disponibilitate să poarte o scurtă dicuție cu domnul Stanciu ”despre proiecte”. Ei aiurea, discuția- dacă e acceptată vizita de către primar- se poartă în jurul voturilor pentru parlamentare. Pe care voturi e conștient adjunctul de la ANL că pe 6 decembrie, în România normală, este imposibil să le adune într-un procent atât de mare încât să obină și al treilea deputat(n.n. No.3 pe lista PNL Olt-Stanciuuu Gabrielll!!). A doua variantă este aceea în care Stanciu ajunge la primar și îl introduce în discuție pe consultantul Tudorel. Bun, priceput la toate, dar cel mai important agreat de… putere! Fără recomandare viața e pustiu, se știe! În plus, există și firmă! De la București bineînțeles, nu este a lui Stanciu! În acte… este a lui Tudorel Nica dar neinteresantă…fațada ci substratul!!

Cum spuneam, rata de succes pe care a înregistrat-o Stanciu cu privire la ”intenția” de vot(n.n. se poate spune corupere?!) e una mică. Spre deloc. Deschiderea primarilor spre trădarea PSD Olt în favoarea lui Stanciu de la PNL Olt nu prea există! Bineînțeles că întotdeauna există și excepție iar ele vor ”scoate capul” cu sigurață pe 6 decembrie! Pe armetică! Însă u-și tocește totși degeaba pantofii adjunctul de la ANL pe ulițele județului. Scapă turma consultantul care pare că se mișcă totuși mai cu talent pe zona… contractării! Bineînțeles, tot la primarii pe care-i curtează de la PSD Olt! Nu or trăda ei dar nici zgârciți nu sunt totuși pentru că e bine, nu-i așa, să-ți lași loc de bună ziua dar mai ales portiță deschisă la… putere. Dacă se leagă și cu gazele… să fie primit! Dacă nu… ginion pe bugetul local: s-au dus pe apa sâmbetei(n.n. a se citi în contul S.C. TIM-R SPEED HOLDING SRL S.R.L. ).

Încearcă și edilul de la Osica, de la Dobrun, chiar și Voineasa(n.n. pe asociere), ba chiar achiesează cu toată deschiderea și Rotea de la Balș. La fel, asociat cu cei trei de comune, și cu deschidere atât de largă încât e gata parafat deja contractul cu Tudorel cel consultant!

A simțit și Rotea… oportunitatea! Direct, 135.000 RON, Studiu de fezabilitate, servicii de consultanta, analize… Publicat, răspuns ofertant și acceptat autoritate contractată pe 12.11.2020!

La așa curtezan, greu să-i reziști! Iar la așa ”grijă” manidestată pentru localitățile județului, zău că merită adjunctul de la ANL să fie propulsat direct președinte al PNL Olt. Dacă pentru edilii PSD sudează în așa hal, cu siguranță primarii liberali de la Olt au deja primită finanțarea înainte chiar de a scrie proiectele. Să fie Stanciu în locul lui Voiculescu! Are și consultant inclus în… preț!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!