Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LUXURY CLASS:LA PRIMĂRIA SLATINA, OBRAZUL SUBȚIRE CU… MĂTASE SE ȚINE!

09. noiembrie. 2020

Instutuții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sînt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Moț și cei doi viceprimari, aceiași din mandatul trecut, se respectă nu se joacă. Ei pe ei măcar dacă din altă parte nici urmă de asta. La mandat nou, condiții de lucru… reîmprospătate! De calitate! Condițiile căci lucrul…, la fel ca și până acum, să nu-și facă cineva iluzii deșarte! Merge și de mântuială!

Și dacă boss-ul vrea mochetă nouă, vor și ei perdele. Și draperii corespunzătoare! draperii. Păi cum, dacă s-a deschis sezonul de shopping. Nu e zi de salariu, e directă, din buget. Perdele 100% bumbac , la fel și draperiile, accesorii și tot ce mai trebuie.

Plata, 30 de zile de la facturare, decât 9.980,01 RON. Chilipir în comparație cu pretențiile șefului. Unde pune Moț piciorul trebuie să fie moale și pufos. Adică, mochetă cu grosime de 7 mm, fir înalt de 4 mm, aspect fir taiat,absorbtia fonica (zgomotului la impact).

Clasa de confort Luxury Class LC2**, altfel cum?! Aproximativ 12.000,00 toată distracția. Direct!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!