Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎN TON CU AFINITĂȚILE TATĂLUI: FIICA LUI PAUL STĂNESCU ATRASĂ CA UN MAGNET DE VOLUNTARIULUI LUI PANDELE: O CASĂ ȘI-UN TEREN, ACHIZIȚII PE FINAL DE AN!

02. noiembrie. 2020

Prietenia înfiripată de mai bine de un an între Pandele(&Firea) și Paul Stănescu pare să-i fi trezit interesul pentru orașul administrat de cel dintâi inclusiv fiicei secretarului PSD. De cum a fost instalată la ANCOM pe postul de consilier al președintelui în baza unor criterii pe care doar Grindeanu le știe-«Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu si nu vreau sa intru in amanunte(n.n. declarație Sorin Grindeanu)»”în prima parte a lui 2019, Alina Gabriela Modan(fostă Stănescu) nu doar că pare îndrăgostită la orașul administrat de prietenul tatălui, dar a făcut și două achiziții importante chiar în Voluntari. Deși în 2016 a primit un apartament în Capitală ca donație(n.n. unii zic că ar fi dar din dar căci așa se face rai de la ANIF- revenim, vedem, vorbim!), anul trecut, pe ultima sută de metri și-a cumpărat, bineînțeles împreună cu soțul, și o casă de locuit dar și un teren de intravilan de vreo 99 mp. Adevărat magnet Voluntariul!

Ambele, cum spuneam, în Voluntari la prietenul Pandele. Pe bani bineînțeles că doar nu o fi fost tranzacția pe… prietenie? Sau da?!

Cert este că, potrivit declarației de avere a fiicei lui Stănescu, la momentul decembrie 2019, după achiziția celor două bunuri, banii din nuntă ai soților Modan au rămași intacți: 347.200 lei și 148.160 euro! A apărut ca noutate, că doar ”achiziția” trebuie totuși să aibă ceva în spate, un credit de 286.000 lei, contractat în 2019, scadent 2024, după ce a fost achitat un altul, mai mic ce-i drept, de 40.000 lei. S-au mai făcut ceva permutări de cash și prin depozitele bancare în perioada martie- decembrie 2019, însă nu sunt goale! E bine, pe plus și nu pe pagubă!

Exclus ca din societatea în care fiica lui Stănescu a devenit în aceeași perioadă(n.n. una ce se vede cu ochiul liber a fi fost destul de… fructuoasă) unic acționar- Agro Corabia Holding Srl– să provină banii pentru imobiliare, nefiind momentan consemnat nici un venit din această zonă.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!