Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ANVELOPEAZĂ ȚIȚIRIGĂ! DĂ-TE BĂ CĂ CADE!

27. octombrie. 2020

Începe marea anvelopare! Mare cât vreo două contracte cadre și altele câteva subsecvente. Un subiect care, cel puțin la Slatina, a fost cu mare cântec în deosebi în timpul administrației Vâlcov-Prina. Câte șpăgi au curs pe speță, câte afaceri au avut ca bază de pornire tocmai ”comisionele” dar mai ales câte denunțuri au urmat din primăvara lui 2015 despre cum s-au atribuit contractele, cum și-au onorat constructorii obligațiile.

Despre cum s-au derulat activitățile- atribuiri, comisioane, etc- privind anvelopările în mandatul actualei administrații încă nu s-a scris în vreun rechizitoriu până acum. Paote n-a venit timpul, poate nu e de scris, poate… Sunt însă cunoscuții constructorii. Azi nu mai e Plus Confort-ul lui Ramba la mare căutare. E WAGRAMER-ul lui Țițirigă. La două mâini! De fapt aceeași mână, la două capete, pentru că Țițirigă nu se joacă. Ori anvelopează, ori nu! Ori ia contracte, ori nu mai ia. D’aia oferta lui e variată. Spre exemplu, pentru al doilea lot a ofertat Wagramer termo 2000 în calitate de leader și o societate din Bulgari din ce în ce mai prezentă pe lângă contructorii din Olt dar și la bugetele din județ(n.n. asupra căreia vom reveni!!!) HYDROSTROY AD. Pentru al treilea lot ofertează Țițirigă, tot pu Wagramer termo 2000 și HYDROSTROY AD dar își mai ia în… coadă, o altă firmă a familiei, respectiv VALCONS TOTAL PREST SRL. Pe semne că diferă buzunarele de la firmă la firmă și normal de la un lot la celălalt. Buzunarul de la spate…

N-a luat ambele loturi, a rămas la primul ofertat- LOTUL 2. Potrivit anunțului de atribuire numărul estimat de blocuri pentru lotul 2 pentru care se vor executa lucrări de reabilitare termică(n.n. sau ar trebui!)este de 107 imobile cu o suprafață utilă de 239681 mp. Valoarea contractului cadru- împărțit în subsecvente- este de 79861862.01 RON.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!