Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

E GROSĂ TARE! STĂNESCU LE-A PECETLUIT SOARTA PESEDIȘTILOR DE LA OLT DACĂ NU IES CU 4 DEPUTAȚI!

26. octombrie. 2020

Joi, după încheierea formalităților privind depunerea candidaturilor, acțiune programată bineînțeles în funcție de programul președintelui de facto-Paul Stănescu- a urmat socializarea corespunzătoare. Ghioceii-candidații la parlamentare, în frunte cu Marius Oprescu(n.n.pe lângă și vreo doi trei neimplicare direct dar responabili la procentul… cumulat)- cu capul în poziția corespunzătoare(n.n. plecat, cum s-au obișnuit deja în fața tătucului!) și-au luat notițe de la… împărăție. Prea puțin spre deloc despre strategie. În principal trâmbițat la greu programul de guvernare de la centru’, adică pregătiți cu like-ul și cu share-ul corespunzător pe mesajele conducerii de la București.

De reținut, spus răspicat și chiar insistat și reluat în cadrul team building-ului de joi, a fost mesajul lui Stănescu privind soarta Oltului Puternic după 5 decembrie dacă nu va scoate cele patru mandate de deputat! E groasă rău cu Stanescu! „Bă, băieți, ma supăr pe voi! Dacă nu scoateți 4 deputați nu mai vorbesc cu voi!”

Auci! Cum? Adicătelea nu le mulțumește Stănescu președinților de la Olt că muncesc să-l scoată din nou pe el senator ci se supără pe ei dacă nu scot 4 mandate la Camera Deputaților. Patru la CD sau pe Chesnoiu, fiecare cum pricepe… după posibilități sau capacități. Și nu doar se supi dar i-a asigurat că îi va ignora total. Cam așa cum a făcut cu județul Olt atât ca senator dar maj ales ca ministru al Dezvoltării. Așadar, ghiocei, luați arma de la picior și tăiați-o pe ulițe!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!