Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CU SIGURANȚĂ, MARIUS IANCU! CENTURĂ DE SIGURANȚĂ…

26. octombrie. 2020

Cu siguranță, continuăm împreună, zice Marius Iancu deputat în funcție și candidat pentru un nou mandat din partea PSD Olt! Clar e ”cu siguranță” la un nou mandat pentru că e primul loc pe listă și dacă nu e siguranță la Iancu, Chesnoiu își poate tipări deja cărți de vizită ca și consilier local Caracal. Iar siguranța locului pe listă vine și ea tot de la o siguranță, mai bine zis o… centură de siguranță. Știe Oprescu, cum să nu știe!

Mai departe, în primul mesaj transmis pentru alegători după ce candidatura a devenit oficială(cu patalama de… înregistrare) zice, pe repede înainte, Marius Iancu câte ceva despre mandatul ce stă să se încheie:v-am informat(…), am luat atitudine(…),am criticat(…). Pe comunicare, cel puțin on line, îi dăm Cezarului ce-i al lui. Mai comunicativ chiar și marele responsabil pe comunicare ridicat în slăvi dar mai ales recompensat cu funcție de președintele PSD Olt, însuși omul cu TikTok-ul, Ivan finul! Cât despre raportul pe care însuși candidatul zice că se impune a se da-«avem un singur raport de dat- în fața cetățenilor, pentru că noi existăm ca oameni politici numai datorită lor»- asta nu înseamnă socializare. Cu toată dragostea, cum alegătorul se deplasează la urnă să voteze, tot așa și alesul neamului s-ar impune să facă deplasarea la… firul ierbii! Față în față cu cetățeanul, acolo se dă raportul, acolo se află problemele și nevoile oamenilor, ceea ce, la Olt, de la un mandat la altul se întâmplă tot mai rar spre deloc. Doar perioade cum este cea de acum sau cum a fost cea din septembrie- campaniile electorale- îi mai aduce pe ulițele județului pe cei ce vor să fie aleși în funcții calde pentru următorii patru ani. Inclusiv cabinele parlamentare sunt din ce în ce mai puține,în general o plăcuță pe sediul partidului și cam atât! Audiențele… care audiențe?!

Așadar, cu siguranță, la raport sunt mari restanțe domnule Iancu! Dar… s-a făcut validarea- de șefii PSD Olt bineînțeles pentru că textul cu «primari de municipii orașe și comune care m-au validat» este doar un… text de facebook. Am stabilit deja, demonstrat deja săptămâna trecută la întâlnirile de pe colegii, că primarii au fost chemați nu pentru consultare ci doar să ia act de o listă cu candidați căreia i-a dat citire însuși Marius Oprescu! Pe aceeași linie a… centurii de siguranță. Și tot pe linie, de data aceasta cu legătură directă cu mandatul ce stă să se încheie, Iancu promite că «și în următorii patru ani, voi rămâne același». Domn’ deputat, poate că ar fi bine totuși să socotiți de două ori înainte de a… rămâne același! La firul ierbii alegătorul vrea mai mult, are totuși încă multe nemulțumiri!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!