Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMNU’ STĂNESCU, DACĂ VINE O VREME…, ATUNCI SĂ VINĂ PENTRU TOȚI! AVEȚI PRIORITATE LA… VREME!!!

22. octombrie. 2020

Bătută în cuie încă dinainte de locale, căci, nu-i așa, d’ aia a rămas Grecu pe locul doi deși a înfrânt bine pe Colegiul 6, n-au avut Moț și Oprescu radieră să ștergă pe listă(n.n. Stănescu a zis poziția 4 dar ei nu, și nu, domn președinte, noi servili până la capăt) lista cu cei pe care PSD Olt vrea să-i trimită în Parlament a fost depusă azi. Și nu oricum ci cu… onoare! C-așa a zis Oprescu! Cum că onoarea PSD Olt li se trage de la deschizătorul listei la Senat, domnul Paaaaul Stănescuuu! Să fie primită… onoarea!

Numai că ce facem cu ipocrizia? Cu care iată cum își dă în petec chiar onoarea:

„Privind lista, aș vrea să mulțumesc unor colegi care astăzi nu mai sunt pe locurile eligibile, știm cu toții lucrul acesta. Vreau să-i mulțumesc colegului meu, senator și medic, Renică Diaconescu, pentru activitatea pe care a avut-o în Parlament ca vicepreședinte al Comisiei de Sănătate, acesta împărțindu-și munca atât în Parlament, cât și în Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Vine o vreme când mai schimbăm lucrurile, pentru că vedeți deja mai mult de 50 la sută din lista pentru alegerile parlamentare la nivelul județului Olt s-a schimbat, sunt oameni tineri, pe care îi știți, nu vă mai spun despre ei.”

Cum? Ce zice onoarea PSD OLT? Că azi e vremea tinerilor? Că d’ aia nu mai candidează azi spre exemplu Renică Diaconescu(n.n. subiectul ”fratele meu” nu-l abordăm din simplul motiv că rufele tre lăsate la spălat în familie!) pentru că a venit vremea să se schimbe lucrurile. Păi și-n atare condiții, cine a greșit când l-a trecut pe prima poziție la Senat pe Paul Stănescu? Unde e tânărul, că doar vie vremea. Sau nu vine pentru toți? De fapt cine stabilește când vine vremea asta, cum vine și mai ales pentru cine vine? Păi suntem cu onoarea sau cu ipocrizia? Să știm și noi! Că vine vremea… alegerilor. Știți dumneavoastră domnu’ Stănescu, vremea votului, cel fără de care nici unul de pe listă nu reușește să ajungă parlamentar! Și atunci alegătorul să pună ștampila în cunoștință de cauză!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!