Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VREI SĂ TE FACĂ PSD OLT DEPUTAT? FII CA GRECU, PIERZI SĂ CÂȘTIGI!

07. octombrie. 2020

 Numai mâine nu-i poimâine și PSD Olt se pregătește să lanseze în spațiul public lista cu cei pe care vrea să îi trimită în Parlamentul României! Pentru consultarea activului… se comunică oficial de la tribună, din vârful dealului! Dincolo de ochii și urechile publicului larg bineînțeles că sunt făcute cărțile. Lista creionată deja de nașu’, adusă la cunoștința finului care n-a avut nimic împotrivă și de aici via București pentru bun de tipar de la nea’a Paul. Pentru că nu-i așa, cei care n-au timp să se ducă după fentă, știu foarte bine că asta-i consultarea.

Restul vorbelor…

”…noi am încercat să ținem cont de propunerile primarilor din localități. Incercăm să le răspundem așteptărilor. Cel mai important e ca un candidat să nu aibă probleme de integritate, să întrunească majoritatea comunității și susținerea organizatiei Olt și mai ales sustinerea primarilor, ”(M.Oprescu)

…sunt vorbe, și, având în vedere că pe dealul Grădițte adia vântul… deja le-a luat! Primarii, cei mult slăviți în conferința de presă de Marius Oprescu, vor fi din nou convocați, în grupuri mai mici de data asta nu sub formă de grămadă- pe motiv de pandemie, și doar vor lua act de ceea ce au hotărât ei, liderii. Că vor face comentarii unii care nu sunt prea obișnuiți cu poziția ghiocelului… oricum vor fi prea puțin și va fi degeaba. Se ia act de poziția lor și atât! Lista rămâne așa cum a fost bătută în cuie marți la București! Pe modelul lui Iordache- ”realitatea e asta pe care v-o spun eu”, tot la fel, și numele celor patru deputați și doi senatori pe care speră PSD Olt să-i scoată, sunt cele pe care le-au ales ei.

«Dacă am greșit în ultimul mandat acum trebuie să o reglăm să o facem așa cum trebuie!»(M.Oprescu)

Cum trebuie! Fix așa! Nu pe criterii de performanță cum trâmbița încă de la prezidențiale același Oprescu. Da de unde! Păi și atunci ce-ar fi făcut cu Grecu spre exemplu? Pe performanța de la locale, mai gravă chiar de la prezidențilae unde s-a bătut tot pentru ultimele locuri în clasamentul pe colegii, nici să-i facă rutele lui Moț la autobuze nu îl mai poți lăsa, dar să gândești că poate fi deputat. Asta dacă în politică unii ar mai bea și apă din când în când. Dar cum o fac foarte rar și atunci beau după foștii, îmbrățișând automat vechile practici, Grecu Cătălin, responsabil pe Colegiul 6, cu cele mai proate rezultate la locale, va fi deputat! Da, da și nu unul oarecare auncat pe listă. Poziția a doua momentan dar mai e timp până vineri și lucrurile se pot remedia: Grecu să deschidă lista! Să fie domne și înaintea lui Iancu, chiar dacă n-a performat! Să fie ca nea’ Paul, pe aceeași linie(n.n. la poziție să viseze poate!), cum a pornit cu mapa sub braț, cu pixu’ și agenda în mână! Păi, dacă vii și le impui celor 95 de primari să-l scoată deputat pentru că promisiune odată, demult, după un comunicat reușit, măcar să-l treci cap de afiș, în deschiderea spectacolului. Că mare strateg! Că politician cu matematica pe masă! Din nefericire pe 27 septembrie pare că a uitat-o acolo, n-a luat-o nici la Drăgănănești, unde a schimbat doi candidați, și nici în celelalte trei comune pe care le-a pierdut. Din 18 localități n-au ieșit de la PSD decât 14 primari. Ultimul din clasament, a zis Oprescu în conferință. Dar al doilea pe listă! Și cum se numește asta dacă nu sfidare la adresa primarilor care au muncit să scoată procent atât pentru ei dar mai ales pentru partid și, să nu uităm, pentru președintele PSD Olt și CJ Olt?! Așa se numește!

Iar lista cu ”aleșii pe sprânceană” continuă. Răsfirați băieți, pe rând, nu toți odată! #mergemmaideparte

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!