Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OLTUL ROȘU: NU DATORITĂ PSD, DIN CAUZA PNL!

30. septembrie. 2020

Nici o surpriză pentru cei care care au rămas realiști și care nu s-au îmbătat cu apă chioară: Oltul rămâne în continuare un județ ”roșu”, dominat puternic de PSD Olt, atât la nivelul administrațiilor locale cât și la CJ Olt.

Și într-o barcă și în cealaltă(n.n. PNL și PSD) au fot băgați în cursă candidați cu reale șanse de câștig dar mai ales cu calități care să-i recomande pentru poziția de primar. Însă la o simplă analiză, pare că la localele din acest an mult mai mare a fost ponderea celor puși să candideze doar pentru că sondajele i-au dat ca ”răul cel mai mic”. E drept că a fost o campanie atipică din motive ce țin de pandemia de Covid 19. , dar atât! În cazul celor care au pierdut dar și al celor care au obținut mandatul de primar(nn. ar fi forțat să spui ”au câștigat”…) dar nu pandemia e vinovatul de serviciu, ci ei înșiși, dar mai ales campania pe care au ales să o facă. Sau mai degrabă să n-o facă, pentru că puțini au fost cei care au înțeles că ”firul ierbii” rămâne baza, așa se stabilește contactul direct cu cel căruia îi ceri votul de încredere, și nicidecum rețelele de socializare pe care urci din fotoliul tău comod de acasă diverse postări și pe care, pe bază de ordin, se fac că le apreciază de fapt tot ai tăi! Dau like și share că doar nu-i doare… click-ul! Și tocmai din acest motiv e greu să spui azi că Oltul e roșu datorită PSD! Dacă ești realist! E doar din cauza PNL!

N-a câștigat PSD Olt, a pierdut PNL Olt! Care, cu doar câteva excepții(n.n. primari cu ștate vechi care au mers pe rețeta proprie!) au copiat campania impusă de peședintele Voiculescu, una în care omul, alegătorul, a fost lăsat pe ultimul loc!

Că PNL Olt nu s-a clasat pe ultimul loc la nivel de țară nu ține… de foame! E o situație care poate doar să-i ajute pe unii să se agațe de scaune, să îmbrace eșecul într-o formă mai puțin usturătoare! Cifrele vorbesc și în fața lor orice text, pe aceleași rețele de socializare, distribuit masiv tot la ordin, nu are nici o valoare. Nici măcar motivațională pentru membri de partid!

Menținerea lui Voiculescu azi în funcția de președinte al PNL Olt nu poate decât să-i mulțumească pe pesediștii de la Olt și să le dea vânt în pupă pentru parlamentare!

Print

One thought on “OLTUL ROȘU: NU DATORITĂ PSD, DIN CAUZA PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!