Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VOICULESCU A ÎNFRÂNT! PE PERSOANĂ FIZICĂ!

29. septembrie. 2020

La Olt, eșecul n-a fost al PNL Olt. Nici pe de parte. Eșecul a fost al Lui Liviu Voiculescu! Pe persoană fizică, din dublă calitate.

Pe de o parte ca președinte al organizației județene(n.n. autopropus și tolerat într-un moment cu mare încărcătură sentimentală urmare a dispariție fostului LIDER al PNL Olt) iar pe de altă parte ca și candidat(n.n. la fel, autopropus!) pentru Primăria Slatina. Așa se întâmplă când iei partidul pe persoană fizică și îl manevrezi ca pe propria afacere, în interesul tău, înconjurându-te doar de acoliți fără vreo legătură cu noțiune de membru de partid(cu statut de liberal autentic, cu doctină) și îndepărtând de la masa deciziilor pe toți cei care au muncit și au crezut în acest partid! Rezultatul de duminică demonstrează că pe ambele planuri a fost eșec total!

La nivel de județ, PNL Olt a reușit duminică, 27 septembrie 2020, să-și impună candidații doar în 13 localități, cu Voiculescu în funcția de președinte, în vreme ce în urmă cu 4 ani, la scutinul din iunie 2016 numărul mandatelor obținute de același partid însă sub o altă conducere a fost de 17! EȘEC!

2016– PNL OLT – 17 mandate de primar

2020– PNL OLT- 13 mandate de primar

La nivelul municipiului Slatina, PNL Olt avându-l drept candidat pe Liviu Voiculescu a obținut duminică doar un număr de 6.858 voturi, un procent de 27,23%. În urmă cu patru ani, când din partea PNL Olt, pentru fotoliul de primar al Slatinei,a candidat Marius Bălașa, au primit votul a 9.007 slătineni, un procent de 32,5%. Astfel, în decurs de patru ani, dar mai ales cu Voiculescu candidat(n.n. de reținut: autoimpus!!!), PNL Olt a pierdul la Slatina susținerea a aproximativ 1150 de slătineni! EȘEC!

2016 PNL (Marius Bălaşa)9.007 voturi – 32,5%

2020 PNL (Liviu Voiculescu ) – 27,23%, 6.858 voturi SLATINA

Așadar, cifrele nu doar că vorbesc de la sine azi dar impun și calea de urmat de cel care s-a autopropus și implicit autoimpus, în cele două funcții/ calități, de președinte al PNL Olt și candidat la Primaria Slatina: mandatul pe masă!

VOICULESCU LIVIU A ÎNVINS PNL OLT!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!