Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

(FOTO/VIDEO)ULTIMA SUTĂ DE METRI PENTRU TEODOESCU DE LA BALȘ: FLOTANȚII, UMILIȚI SĂ SEMNEZE DOCUMENTELE PE GEAM, CA NIȘTE INFRACTORI!

21. septembrie. 2020

Orice încercare de-a lui Mădălin Teodosescu de a-i convinge pe bălșeni să-l mai tolereze(n.n. de ales din convingere nici nu încape discuție!!!) încă patru ani pe scaunul de primar, cu bugetul orașului la cheremul său și al clientelei personale, e sortită eșecului din față. Azi, pe ultima sută de metri când disperarea că are TOATE șansele să fie trimis acasă pe 27 septembrie, a atins cote maxime, singura armă(n.n. consideră el!) pe care Ady de la Balș o mai poate folosi sunt flotanții! Cu sute de persoane aduse din alte localități vrea să decidă soarta celor care își duc traiul în Balș de ani de zile, a celor care suferă din cauza neajunsurilor, din cauza mizeriei, a sărăciei, a lipsei unor condiții decente de trai, concret, destinul celor ce au suferit vreme de 12 ani din cauza INDIFERENȚEI primarului Teodosescu. Azi, acest personaj nu se mai luptă cu ceilalți contracandidați! Azi le declară război chiar bălșenilor, ei sunt azi țintele lui, pe ei vrea să îi îngenuncheze cu ajutorul ”turiștilor”… electorali. Iar pentru ca bălșenii să nu-i hotărască lui soarta, de altfel un drept constituțional al acestor oameni, acționează cu toate forțele, subordonând orbește aparatul din cadrul Serviciului de Evidenţă a Populaţiei Balş. E cert, nu sunt interzise vizele de flotant, dimpotrivă, cei ce doresc să-și stabilească reședința într-o localitate cu care au legătură sub o formă sau alta, nu doar aceea de ”turișți”-instrument al unui candidat, au acest drept. Însă, dacă la Balș, cei care solicită vize de flotant nu sunt pur și simplu aduși de Teodosescu și camarilă, de ce s-ar impune ca ei să fie tratați ca niște infractori.(n.n. imaginile fac cât o mie de cuvinte!!!)

De ce acești oameni-trist dar adevărat… considerați de Teodosescu doar niște biete unelte!!!- sunt umiliți să semneze documentele necesare pe geam și nu în condiții decente așa cum o cere pe de o parte LEGEA iar pe de altă parte cum merită un OM! Pentru că… ce să vezi, GARANTUL respectării legii în Balș NU EXISTĂ!

Și pentru că, RESPECTUL PENTRU OAMENI este ceva total necunoscut pentru Mădălin Teodosescu, care, prin acțiunile la care recurge în aceste zile, demonstrează că singura dorință a sa este binele personal și nicidecum soarta bălșenilor. Altfel, dacă acordarea acestor vize este legală, fără nici o suspiciune rezonabilă, de ce nu pot intra și acești oameni pe ușa din față a Seviciului așa cum o fac și ceilalți? Sunt oare ilegale?

Știm, disperarea e mare, însă BALȘUL NU TREBUIE TRANSFORMAT ÎN JUNGLĂ!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!