Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NOAPTEA MINȚII! CHESNOIU S-A ÎNCURCAT ÎN CONTURILE DE SOCIALIZARE: ZIUA CITY, SEARA TROLL!!!

16. septembrie. 2020

O campanie de plâns! Majoritatea celor implicați activ la acest scrutin din 27 septembrie, rămași fără obișnuitele găleți și alte astfel de atenții pe care să le ducă din poartă în poartă alegătorului și-au concentrat toată atenția și priceperea pe on line, în deosebi pe rețelele de socializare! Cu o mână pe pozitiv și cu găleată de injurii pe negativ. La Balș e ca-n junglă injurii la tot pasul, la Coteana până la amenințări cu ”buzunar la gât”, și lista e lungă. Cum spuneam, unii își pun toată priceprea, alții toată nepriceperea.

De dimineața până seara on line, atât de prinși în discuții și postări încât la un moment dat uită să se mai delogheze și ce să vezi… se detonează! Sunt trolii la tot pasul. Sarcina lor e să arunce lături nu doar în contracandidatul celui pe care îl slujesc ci și în toți susținătorii acestuia. Unii o fac pentru doi arginți, alții… greu de înțeles ce-i mână în așa mizerie. Poate pentru că atâta pot, pe modelul ”asta e, ăștia suntem…”! Altfel cum s-ar putea explica faptul că însuși administratorul Primăriei Caracal, suspendatul de la AFIR, se dedă la astfel de practici?!

Ce-a făcut concret Chesnoiu? A uitat că s-a logat pe fake, respectiv Adi Gheorghe- și-a început să-și prezinte activitatea de la AFIR, să-și înșiruie atribuțiile de ”promotor al respectării AD LITERAM al legii” .

Și-a continuat, asta pentru cei care mai aveau totuși vreun dubiu că City Chesnoiu e troll de bază, cu ”beneficiile ” venirii lui în cadrul administrației locale a Municipiului Caracal:

Pentru ca în final să pună bomboana pe colivă: ”nu mă ascund după conturi false și identități ascunse, sunt viu, real și tangibil…” Aoleu, păi ce-i făcut domnu’ Chesnoiu? Că erai sub… nickname! Uitași? Schimbă user-ul și parola!

E prea puțin să cataloghezi această situație ca fiind una penibilă! De noaptea minții dar mai ales de deschis larg ochii cei care ales, de bună voie sau la sugestia lu’ șefu, să promoveze astfel de indivizi!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!