Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ULTIMELE ZVÂCNIRI ANEMICE ALE LUI ADY DE LA BALȘ: JIGNIRI ȘI AMENINȚĂRI! PE RECOMPENSE DIN BUGET!

09. septembrie. 2020

Gata! S-a încheiat campania lui Mădălin Ady Teodosescu pe străzile Balșului. Bălșenii l-au băgat deja în bârlog de unde este așteptat să mai iasă pe 27 septembrie cu bagajul în mână, pe traseul Primăria Balș via domiciliul personal!Fără retur! Pentru că, ce să vezi, a zburat puiul cu ața! Au apus vremurile în care ca un adevărat stăpân de sclavi controla totul în jur! De la bugetul orașului până la ultimul fir de buruiană! Și sunt buruieni destule. Unele crescute din pământ grație crasei nepăsări a celui ce trebuia să fie un administrator, altele crescute chiar pe lângă el, udate la… rădăcină(n.n. a se citi conturi) cu bani publici. Ambele dăunează grav sănătății și siguranței bălșenilor!

Sărăcie, lipsă de viziune, mizerie și foarte multă urâ! Atât și nimic mai mult în cei 12 ani de primar și 4 de viceprimar la Balș! A semănat iar acum culege! Deși se încăpățânează, chiar și după palma dură primită în aceste zile în urma contactului direct pe stradă cu cetățeanul, să țină în continuare cu dinții de scaunul de primar. Bineînțeles, în stilu-i cracteristic, unul care face cu siguranță mai mult rău decât lipsa proiectelor de dezvoltare a localității, alimentând și chiar susținând ura între bălșeni. Să spui că orchestează o campanie de maidan ar însemna să jignești maidanul. Ceea ce naște din disperarea apropierii finalului epocii de stăpân peste Balș e greu de crezut. Trist, dar din păcate adevărat. Jignirile sunt arma de bază a celor ce se tem la fel de mult ca el ca după 27 vor fi deconectați de la bugetul local. Amenințări la scenă deschisă, asumate fără nici o teamă! De altfel de cine ar avea teamă! Ar fi posibil acest lucru doar dacă interimarul de la IPJ Olt, spre exemplu, ar face abstracție de recomandare și și-ar aduce aminte că instituția pe care o conduce poate, și chiar se impune în unele cazuri, să facă uz de ”autosesizare”. Siguranța cetățenilor este în sarcina Poliției Balș iar la rându-le oamenii în uniformă de aici sunt în subordinea lui Mihalache! Până când se va întâmpla această ”autosesizare(dacă se va întâmpla!!!!) toți cei care îndrăznesc să se poziționeze împotriva lui Teodosescu și camarilei sale, suportă consecințele! Mesajele postate pe rețelele de socializare vorbesc de la sine, tăvălugul calcă totul în picioare: de la tineri la vârstici, injurii,limbaj obscen și amenințări. Toate acestea, pentru cine mai avea dubii, se concluzionează, de aceiași susținători ai lui Teodosescu, într-o singură frază: noi controlăm voturile! Ups… Păi cum așa? Votam liber sau sub control? Controlăm cum? Bineînțeles, sub contract, după cum urmează:

Preda Ion, sau Cercel Giovani, estecandidat la Consiliul Local Balș pe lista PNL-PMP. N-ai loc să iei o palmă de el pe rețelele de socializare. Susținător al lui Teodosescu, se autoproclamă deținător absolut a 20% din voturi! Mai mult, pe autosesizare domnii în uniformă, cine îndrăznește să pună piciorul pe Popa Șapcă și Vârtop are asigurată ”bătaia de la țigani”!! Zice cu subiect și predicat unul din cei cu care aliații Teodosescu Mădălin(PNL) și Vanina Badea(PMP) se mândresc pe lista de consilieri locali pentru Balș!

Greu de reprodus mesajele unuia din cei mai înfocați garanți ai primarului de la Balș. Plânge rău limba română, o doare tare când o chinuie, chiar și în injurii!

Silviu Fira, un alt exponent de bază al lui Teodosescu. Dacă în cazul de mai sus recompensa va urma(n.n. mandat de consilier cu șanse spre deloc bineînțeles având în vedere că a fost aruncat pe poziția a 12-a!!!!), aici contractele au fost deja onorate! Pe SMART DESIGN MIXTCOM direct din bugetul public al Balșului pe semnătura lui Mădălin Teodososescu:

Așadar, zoaiele pe care le aruncă în fața celor ce îndrăznesc să spună că nu vor mai tolera pe 27 septembrie nepăsarea și disprețul celui ce-a condus Balsul de mai bine de 12 ani, nu sunt gratis! Pe firmă, pe acceptare de ofertă, pe banii bălșenilor! SMART! Firma nu administratorul! Nu contează argumente, contează să zici doar ba pe-a mătii! Totul e să reușești să deschifrezi ce vrea să zică autorul pentru că dă cu rest și la dex! Calitate, frate! Mai ales când cobori atât de jos încât să ataci o tânără însărcinată…

Unde nu ajung injuriile celor doi de mai sus sare în completare un altul, pe numele său Cătălin Tănăsie. Atitudinea… aceeași! Cie nu e cu noi e împotriva noastră și suportă consecințele. Nici aici nu e gratis și nici pe departe dintr-o susținere oarbă pentru primarul Teodosescu. Când îți duci zilele într-un oraș uitat parcă de lume(civilizată!), nu ai cum să suții continuitatea unei administrații incompetente. Susținerea e și aici remunerată! Pe VETERANO A.G. SRL, administrată de partenera postacului înfocat al lui Ady! Recompensată bine rău! Din același buget al Balșului bineînțeles.

Dar nu e tot. Pentru că din același buget au fost plătite și contractele obținute de tatăl partenerei prin AUTO TRANS COM S.R.L. Păi cum, la cât trudește postacul să nu ia cu două mâini?

În linii mari așa se desfășoară campania de disperare a lui Teodosescu. Indivizii de mai sus sunt doar postaci. Toate acestea însă îl caracterizează de fapt pe el, candidatul PNL la Primăria Balș. Deși este membru al uni partid care public militează pentru o campanie curată, fără mizerie nu poate. Nu știe cum, n-are cu ce! Nici măcar Teoosescu nu mai crede că poate vinde iluzii și-atunci singura ”armă” rămân amenințările și injuriile! Pentru puțin! Timp…

Print

One thought on “ULTIMELE ZVÂCNIRI ANEMICE ALE LUI ADY DE LA BALȘ: JIGNIRI ȘI AMENINȚĂRI! PE RECOMPENSE DIN BUGET!

  1. Pai nebunul de Cercel Cercel e năcăjit pe Rotea din cauza că nu la ajutat pe fratele lui care a murit în spital la Slatina el nu înțelege că Rotea nu e un dumnezeu si e supărat foc pe Rotea,a murit din cauza lui Rotea așa crede el și țigani lui , Rotea a făcut tot ce a putut pt noi Balseni și mie mi-a murit un frate in ianuarie și am apelat la Rotea Cătălin mă ajutat cum a putut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!