Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GAME OVER: NIȚĂ PULVERIZEAZĂ TOATE ÎNCERCĂRILE LUI TOTO DE A SE DEZICE DE FRAȚII CIOCAN!

01. septembrie. 2020

S-au dus pe apa sâmbetei toate încercările lui Toto de la Caracal de a reintra pe ușa din față în Primăria Caracal după 27 septembrie dar mai ales de a se distanța cât mai mult de deputatul Dan Ciocan. Ca o paranteză, să nu existe prea mari dubii, distanțarea de imaginea fraților Ciocan(imagine am zis!!!) are legătură strict cu această cursă pentru voturile caracalenilor în care a intrat(s-au l-au băgat?) Stănescu, find deja bine cunoscut procentul uriaș de neîncredere în fostul deputat .

Depășind… paranteza, fostul vice de la Caracal, de altfel și el fost pesedist, la rându-i exclus din partid(n.n. ups, cumlmea coincidenței, același parcurs cu nea Dan) a lucrat asiduu să convingă alegătorii că a tăiat cordonul ombilical, a dat în ultima perioadă și-n stânga și-n dreapta, s-a tânguit, a venit cu postări prin care a negat, pe cuvânt de fost angajat al familiei Ciocan(păi altfel cum?!), orice apropiere de cei doi frați. Ghinion! Le-a pulverizat însuși șeful său politic, Mihai Niță, dintr-o singură lovitură! Nu-i pică greu deloc deputatul exclus luni de PSD Caracal, ba dimpotrivă, are ușa deschisă la Pro România! Cam la fel cum au avut lista de consilieri locali deschisă și alți pesediști- cu titlu de exemplu locul 4 – Costică Alexe – finul lui Cornel Ciocan și locul 13 – Cornel Gioroceanu. În sensul acesta este mai mult decât edificatoare pentru a înțelege cum NU s-a rupt Toto de nea Dan, postarea lui Șerban Cernat!

Mai mult, președintele lui Octavian Stănescu, vorbește deschis chiar despre întâlnirile și discuțiile pe care le-a purtat în această perioadă cu Dan Ciocan, chiar înainte de moțiune, așadar înainte de a fi exclus din PSD Caracal: ”L-am întrebat ce faci, vii la noi? A zis că nu, că are alte treburi. M-am gândit că poate a vorbit la centru și l-am întrebat pe Victor Ponta dacă a avut discuții cu Dan Ciocan, a zis că nu. Am tras concluzia că deocamdată nu îl interesează. Un loc pe liste găsim…” Așadar… GAME OVER! Rămâne ca la început! PRO e cu nea Dan și nea Dan cu el!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!