Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ALIMENTAȚI-I DRUJBA LUI CHESNOIU! TAIE TOT CE PRINDE! SĂ FACĂ LOC…

26. august. 2020

 A devenit deja o normalitate: nici o masă la Caracal fără Chesnoiu. Cel făcut director la AFIR pe recomandare de partid, alergat de Oroș o bucată de vreme până au căzut la pace pe… suspendare temporară, înfipt ulterior, pe aceeași recomandare, în Primăria Caracal, city manager ca să se pupe calitatea de contractual cu suspendarea de la AFIR. Și dacă ar vrea n-are loc Doldurea să ia o palmă de Chesnoiu. Dacă n-ar fi zis Oprescu de la microfon că PSD Olt susține ca și candidat la Caracal pe Marian Doldurea, în cabina de vot unii l-ar fi căutat pe bulentin pe Chesoiu. Pentru că așa acționează personajul de când s-a instalat în Primăria Caracal. Nu doar ca primar în funcție-NU E!- ci și ca viitor primar- NU VA FI! Asta nemaipunând la calcut cât transpiră doar, doar va reuși în cele din urmă să treacă sticla(n.n. dacă o sparge are…o șansă!). Ori, se presupune că viitoarea echipă(de va câștiga) ar trebui să fie teoretic coordonată de Doldurea. Sau candidatul cu… coordonarea și Chesnoiu cu condusul?!

Dar, cum spuneam, nu e nimic nou pentru că acțiunile sale sunt cu bătaie până la parlamentare că doar nu transpiră degeaba sau de dragul electoratului. Nu, nu, al votului. Pentru că fie a lipsit(n.n. fie n-a auzit, fie cel mai probabil a dat undeva la… dos) când Oprescu le-a transmis ”lupilor” cu aspirații de parlamentari să mai aibă puțintică răbdare dar mai ales să-și numere întâi procentele de la locale și abia apoi să-și exprime pretențiile. Da…, până la urmă, ce, Oprescu e popă să facă ei ce zice popa?! Fac ce trebuie să își atingă… poziția! Mandatul, imunitatea, apoi privilegiile și ce-o mai pica!. Asta dacă nu cumva va curge de va fi cu succes la guvernare. Chesnoiu știe că a… ”gustat” din beneficiile guvernării!D’aia mai vrea. Dacă nu pe listă, până la urmă, ca să fie bine să nu fie rău, nici la ADR Sud- Vest Oltenia nu-i pică greu. Important e să nu rămână pe tușă. D’ aia taie tot în cale. Momentan s-a oprit la băncile din scolile din Caracal, ceea ce ar fi de râs dacă nu ar fi de plans.

Noi acum, tăiem băncile. Erau bănci de doi elevi, le tăiem. Tăiem mobilierul ca să putem realiza distanţarea socială.” (Adrian Chesnoiu- Olt TV)

O așa soluție luminată… greu de găsit. De unde mai pui că e atât de mândru că a găit rezolvarea pentru distanțarea elevilor(pe bune) încât și semnalizează. Probabil după pandemie le va lipi cu scotch. Momentan le taie cu drujba. Așadar, băieții de la județ, băgați-i combustibil că are el grijă de voi! Să taie…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!