Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CURAT-MURDAR DOMNU’ PRIMAR DE LA CUNGREA: PROMOVARE ÎN PANDEMIE?!

10. august. 2020

«Să profiți de pandemie pentru “a umfla buzunarele” prietenilor denotă un cinism ieșit din comun» grăia primarul rural cu aspirații de… urban, Liviu Voiculescu pe la începutul lunii iulie. Și avea dreptate! E cinic ca în plină pandemie, când toată atenția unui primar trebuie concentrată pe acțiuni care să sporească siguranța cetățenilor, tu să arunci banii pe diverse… achiziții! Nu e deloc o dovadă de bună administrație nici să folosești banul public după placul primarului, nici la Slatina unde primar este Emil Moț, da… cu toată dragostea domnu’ Voiculescu, și la Cungrea bugetul e tot al cetățeanului, nicidecum al primarului! Ori, suntem convinși că în vreme ce Oltul e din ce în ce mai afectat de acest virus, crește alarmant numărul cazurilor, cresc din păcate și decesele, asta ca să nu mai vorbim de faptul că inclusiv recomandarea domniei voastre pentru prefect și alți colegi din PNL Olt s-au confruntat cu probleme medicale urmare a infectării cu virusul SARS CoV 2, nu de filmulețe pe rețele de socializare aveau nevoie cungrenii. Sau poate, printre recomandările OMS se regăsește ca măsură de protecție, în care merită investiți bani publici, și această achiziție pe care a făcut-o primăria Cungrea?!

„UAT Cungrea doreste achizitionarea unor servicii de productie de filme, propaganda si informare, in vederea promovarii comunei.

UAT primaru’, sau UAT cungrenii? Parcă e vorba și aici tot cinismul ala ieșit din comun pe care Voiculescu îl blama în cazul contracandidatului, nu-i așa? E ca-n proverbul cu paiul din ochiul altuia, când nu vezi bârna din ochiul tău. E cinic să te promovezi tu pe tine pe banii ctățeanului mai ales în pandemie când însuși președintele tău, la fel și premierul zice AȘA NU!

Indiferent cât de mare îți este dorința de a scăpa de statului de primar rural, devenit deja înjositor pentru tine și cu atât mai mult cât militezi public pentru buna gestionare a banului public. Să înțeleagă slătineanul pe care îl chemi să te voteze că și din bugetul Slatinei se va face cotă pentru promovare prin filmulețe? Zicem atunci să e consemneze în platformă!! Altfel, penibilul și ipocrizia sunt la ele acasă. Și e doar una bucată dovadă. Sunt altele mult mai interesante ce urmează! Pentru buna și mai ales imparțiala informare a cetățeanului!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!