Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VIZIUNE, TE HALESC: SLATINA, DRAGOSTEA MEA, REEDITARE DUPĂ 8 ANI! DE MOȚ EMIL!DEZVOLTĂM…

30. iulie. 2020

Din toamna lui 2012 de când Vâlcov a dat mandatul de primar pe cel de senator după ce slătinenii îl votaseră într-un procent covârșitor, de 80%, la fiecare tur de scrutin sunt voci în rândul slătinenilor care spun”dacă Vâlcov ar candida la Slatina din nou ar avea prima șansă!”. S-a întâmplat chiar și după momentul DNA din 2015 și încă se mai aude și azi. La fel de bine și de des se aude și replica ”a furat dar a și făcut”! E destul de trist, dar foarte adevărat și, în plus, cum să-i condamni pe…, să le zicem nostalgici, când însuși actualul primar a demonstrat din prima zi de mandat că este poate cel mai bun continuator al lui Vâlcov după Minel Prina. Cu văru’ city și fina pe aceleași poziții, cu supravegherea video asigurată de aceeași VH Electoric prin denunțătorul Melinte via Prina(n.n. omul lui din Aceti), cu asfaltările și anvelopările împărțite frațește încât să nu rămână nici Aceti pe dinafară(n.n are și văru’ poziția lui am zis!), în concluzie, s-a… continuat împreună! Însă bomboana pe colivă a pus-o fix pe ultima sută de metri cu reeditatea celebrelor almanahe ale lui Vâlcov, «Slatina, dragostea mea»!

E fan înfocat Vâlcov… e de înțeles(n.n. a fost, a devenit s-au l-au făcut consilierii, nu e clar încă…). Îl bate grav și viziunea…s-a văzut cu ochiul liber. Dar când dai semne că te-a părăsit și ultima fărâmă de originalitate(n.n. sau poate n-ai avut deci n-ai pierdut…), poate ar fi vremea să te gândești de două ori chiar și în ceea ce privește candidatura. Asta bineînțeles dacă nu mai ai de… continuat! Tot împreună, tot cum ai început, la fel cum și închei! În umbra lui Vâlcov la… Slatina! Ce-și asumă autorul? Ce-a izvorât din puțul gândirii consilierilor, bineînțeles cu bun de tipar de la fina. Se știeee!

Dezvoltăm împreună Slatina 2020-2024, Emil Moț primar, prefață de autor dragi slăineni, vă mulțumesc pentru că m-ați ajutat să îmbunătățim viața slătinenilor(cum mă???) și de aici, de la prima pagină până la 49 câte are cartea cărților e roșu, puțin alb și ceva mai mult gri(n.n. roșu pentru ei, gri pentru noi, iar alb e… delimitarea!) curge… viziunea. Ar fi sunat bine și ”Aventurile lui Memo în viitor”, nu?!

Almanahu’ reeditat a ieșit deja din lumina tiparului, predat pe tabel chiar din mâna autorului, așadar se dă startul distribuirii din mână în mână până la… taxatoare. La traistă! Stick cu șnur aferent, umbrelă căci alegerile sunt în prima lună de toamnă și să nu plouă… ploaia alegătorul,pix cum e tradiția, toate stikerite cu numele candidatului și bineînțeles ALMANAHUL! Lecturare plăcută!

P.S. De luat aminte sau de gândit de două ori când te insipiri, de unde te inspiri și unde i-a dus pe unii… proasta inspirație- martie 2015!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!