Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Cele mai populare echipamente pentru magazine și supermarketuri

25. iulie. 2020

Este aproape imposibil să-ți imaginezi în ziua de astăzi un magazin self-service fără coșuri din plastic pentru cumpărături. Coșul de cumpărături de mână este primul lucru pe care îl caută clienții care nu au de gând să cumpere foarte multe produse, precum și cei care doresc să se deplaseze rapid.

Coșurile din plastic pot veni întrei variante de culori – roșu, verde și albastru – și pot avea 20, 25, 30 sau 35 de litri. Acestea pot aveaunul sau două mânere, care pot fi simple, din plastic sau cromate.

În supermarketurile din țara noastră, clienții preferă să folosească coșurile de cumpărături pe rotile (care sunt din plastic, au mâner telescopic și roți din silicon pe rulmenți) deoarece ei consideră că pot transporta mai ușor produsele grele sau voluminoase.

Când ajung la supermarket, oamenii iau un coș de cumpărături mai mare, mai ales dacă sunt din categoria clienților care sunt tentați să cumpere mai multe produse decât și-au planificat. Probabil simțurile lor sunt activate când văd diferite produse alimentare, iar pofta este prea mare când vine vorba de mâncare.

Pentru a nu cheltui bani pentru lucruri inutile, clienții ar trebuie să nu mai meargă la cumpărături atunci când le este foame, ci mai de grabă, după ce au luat masa. Un alt sfat pentru clienți este să-și aleagă un coș de cumpărături magazin adecvat,în care să nu încapă mult mai multe produse decât cele pe care au planificat să le cumpere.

Avantajele oferite de coșurile de cumpărături cu mânere

Coșurile din plastic cu mânere sunt ușor de folosit și de stivuit. Nu ocupă mult loc și sunt destul de rezistente. În plus, unele produse pot avea un logo, care ajută la publicitate. Astfel de echipamente sunt recomandate atât pentru magazinele mici, care nu suficient spațiu pentrucărucioare, cât și pentru magazinele medii și supermarketuri.

De exemplu, în magazinele cu autoservire, care există în diferite cartiere ale orașelor, sunt potrivite coșurile de plastic cu mânere, pentru că sunt mai confortabile. Acestea sunt poziționate chiar la intrarea în magazin, astfel clienții le pot găsi foarte rapid.

Avantajele coșurilor de cumpărături pe roți

Coșurile din plastic pe roți sunt preferate mai ales în supermarketuri, în special de către clienții care îți doresc să achiziționezeproduse voluminoase. De obicei, sunt destul de rezistente și ușor de manevrat. Mărimea lor este adecvată, forma de asemenea, iar mânerul telescopic este potrivit. În astfel de coșuri se pot transporta diferite produse: alimentare, sticle cu apă, hrană pentru animale de companie, articole de uz casnic, produse cosmetice, produse de frumusețe (de tip creme, șampoane), textile sau haine, jucării și alte produse pentru copii.

Când merg la supermarket, clienții folosesc una din variantele de coșuri de cumpărături din plastic, mai ales dacă este vorba despre produse alimentare. Astfel de coșuri cu mânere sunt necesare pentru clienți, pentru că sunt ușoare și simple, iar volumul de stocare este suficient pentru cumpărăturile zilnice. De regulă plasticul este bun și plăcut la atingere, clienții sunt atenți acum la detalii, mai ales ca aceste produse să fie curate și chiar dezinfectate.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!