Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

IOHANNIS ÎI PUNE CAPAC LUI VOICULESCU ÎN CURSA PENTRU PRIMĂRIA SLATINA: CERE CCR ANULAREA CENTURII MEDIANE A SLATINEI!

17. iulie. 2020

Ceea ce se dorea a fi un proiect esențial pentru degajarea traficului din Slatina prin a cărui realizare se urmărea în principal conectarea Slatinei la Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, preluarea traficului greu de pe străzile Cireașov și Artileriei, facilitarea transportului de mărfuri între cele două zone industriale din Slatina (ALRO-PIRELLI) are mari șanse să nu se mai realizeze. Iar ”MERITUL” EXCLUSIV este al Președintelui României, Klaus Iohannis cel care a trimis Curții Constituționale joi, 16 iulie o sesizare de neconstituționalitate asupra Legii privind trecerea unor terenuri din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, în domeniul public al Municipiului Slatina și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Slatina.

Deși la Camera Deputaților, legea a beneficiat de sprijinul tuturor parlamentarilor de Olt, inclusiv de votul deputalului liberal Gigel Știrbu, mișcarea care-i lovește în plin pe slătineni vine chiar de la președinte!

#eipentruei este haștag-ul cu care îi place celui ce s-a autopropus candidat din partea PNL Olt la Primăria Slatina să defileze în această perioadă. Azi, însă, când un proiect atât de important pentru Slatina stă sub semnul întrebării pentru că PREȘEDINTELE LUI nu-l vrea, Liviu Voiculescu e… fără reacție! Pe izolare totală. LA fel și tăcerea. Nu vede, nu aude dar vrea primar la Slatina! Să fie acesta unul din motivele pentru care își dorește Primăria Slatina: să anuleze orice proiect care vine în sprijinul cetățenilor? Poate fi și asta o strategie! Cert este că acțiunea PREȘEDINTELUI LUI Voiculescu de a a cere anularea Legii pentru construirea centurii mediene la Slatina are sau nu șanse să treacă la CCR dar cu certitudine va reuși să-i pună capap candidaturii acestuia la primăria municipiului reședință de județ! Greu de crezut ca după o astfel de… mutare să mai ai tupeul să ceri vot de încredere! De primit… deloc spre imposibil!

#eicuei #eipentruei #STOPnepăsare !!!!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!