Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DACĂ TĂCEA CANDIDATUL RADA DE LA PERIEȚI…

08. iulie. 2020

Se zice că ce nu știi nu te omoară. Poate-i corect dar parcă și mai corect e când se zice „nu vorbi fără să stii”.  Nu funcționează întotdeauna ceea ce a devenit deja un principiu printre unii politicieni, ”are cine să gândească pentru tine”! Nu te da ce nu poti sa fii! Dacă ar fi procedat așa poate ar fi evitat ridicolul alesul PSD Olt pentru Primăria Perieți. Nu și-ar fi dat cu stângul în dreptul în încercarea de a mai punct puțin în fața electoratului în contextul alegerilor locale din septembrie.

«În urma discuțiilor pe care le-am avut la Consiliul Județean Olt ( CJ Olt) și cu reprezentanții Companiei de Apă Olt, al cărui acționar majoritar este CJ Olt, despre investițiile în rețelele de alimentare cu apă și canalizare, am primit asigurări că, în toamnă, vor începe lucrările.»RADA RĂZVAN

S-a interesat de proiectul acesta pentru că-l… intereresează să candideze la Primăria perieți spune autorul. Din păcate însă, s-a pierdut cu… interesul în detalii. Destul de importante mai ales în condițiile în care ieși public cu asigurări pentru cetățeni că acest proiect se va realiza și dai ca și garanție «acționarul majoritar». Da’ ce să vezi, chiar dacă se numește Compania de Apă Olt, deservește mai multe localități din județul Olt, Nu Consiliul Județean e acționar majoritar. Nu, nu, domnu’ candidat! Acționarul majoritar este tot Primăria Slatina și azi, chiar dacă cu nu cu 80 ci cu 60 %, așa cum a fost de la înființarea acestei societăți! Deci, nu e aceeași mâncare de pește. Este ca și cum la localele din 27 septembrie cetățenii din Perieți l-ar vota de exemplu pe Busi, că e localitatea în colegiul lui și… tot Olt este, nu-i așa?! Greu la deal… Aproape că ai fi tentat să dai crezare unor internauți care nu s-au arătat deloc încântați de postarea candidatului și mai mult îl acuză că își asumă proiectele fostului. Al său se vede clar treaba că nu e!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!