Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

IMEDIAT, DA’ IMEDIAT: TĂTARU ÎI CAUTĂ LA… MASCĂ PE ROTEA ȘI ȚIȚIRIGĂ!

22. iunie. 2020

Nimic nu e întâmplător, ne-am obișnuit deja! Totul e cu un scop, punct ochit, punct lovit, chiar dacă operațiunea se derulează în pași aparent domoli.

Nu cred că situația va fi astfel încât să nu prelungim starea de alertă. Încă apar focare noi, ca la spitalul din Slatina”, declara Nelu Tătaru în urmă cu două săptămâni. Erau de fapt 3 cazuri într-o secție, cu două mai multe decât la DSP Olt despre care ministrul a aflat întâmplător la câteva zile de la confirmarea testului și… atât, și cu mult, mult mai puține, vreo 17, decât la Ambulanța Olt unde unul din medici a și decedat ulterior infectării. Însă, declarația respectivă era de fapt stabilirea… PUNCTULUI! Țintit deja, urma lovit! Ceea ce s-a și întâmplat. Sau mai bine zis e pe cale să se întâmple, pentru că ministrul, același Tătaru, a dat ordin azi la prima oră: imediat, da’ imediat, să i se comunice dacă Țițirigă și-a dotat cu măști și mănuși muncitorii care prestează la reabiliarea termică a Corpului Central al Spitalului Slatina. Dacă nu au, pare că ar fi răspnsul agreat de domnu’ ministru, să plătească Rotea că-i ține în curte. Direct cu funcția, să nu se mai piardă timpul aiurea. Dacă au, să se insiste și să se găsească ceva. Orice care să ducă la concluzia ”deficiență de management”. Nu e preocupare de la minister pentru numărul deceselor din Olt pentru că… e un număr, nu-i așa, nici pentru focarele noi apărute, chiar și cele din spital. N-a avut nici o problemă nici când pentru cel de la Ambulanță- 20 salariați infectați și unul decedat- conducerea a fost alintată de echipa de control a lui Homorean cu un penibil avertisment, așadar, nu evoluția cazurilor sau posibilitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina(a se citi cadre medicale!!!) de a face față evoluției alarmantă chiar a cazurilor noi de la o zi la alta, pare a fi prioritatea! Cel puțin nu azi! Azi, raportul pe care Tătaru îl așteaptă trebuie să fie despre PSD, constructor, management, nasoale, urâte, adică PUNCTUL… LOVIT! Cineva pare că nu mai are răbdare!

P.S. Pe explicații cu ”sesizări de la cetățeni”, e ca după fentă: se duc găsculițele!Pe consilieri parcă e deja altă discuție ce merită făcută tot imediat! După ceea ce se vra a se numi control la SJU Slatina!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!