Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CINE PUNE SEMNĂTURA PE ”AVERTISMENTUL” DE LA AMBULANȚA OLT!? DA’ CINE GARANTEAZĂ ”SPATELE”!?

29. mai. 2020

Un raport, două rapoarte, de ce nu chiar și trei! Pentru că așa ies lucrurile bine. Doar fiind perseverent, luând în calcul toate variantele, mai ales toate ”sugestiile”, așa o poți scoate pe cea mai bună astfel încât toată lumea să fie mulțumită! Ce contează că pe televior spui că această pandemie și împlicit toate măsurile luate sunt izvorâte numai și nu numai din grija autorităților, de la centru la local/județean pentru cetățenii aceștei tări/județ, iar în realitate jocurile se fac doar pentru funcții, înțelegi politice, procente pentru în toamnă și așa mai departe. Mulți știu, puțin pricep! E vechi păcatul! Ca o paranteză, au învățat și actualii de la foștii pentru că n-au inventat ei apa caldă și, să nu uităm totuși că o parte din factorii de decizie de la nivel județean s-au aflat pentru un timp în cercul foștilor. Unii ar zice că au învățat de la cei mai buni, ignorând însă că unii dintre ”cei mai buni”, obișnuiți să gândească pentru alții, nu stau azi tocmai comod, ci dimpotrivă inspiră și expiră la maxim azi aerul libertății pentrui că mâine… nu se știe! Dincolo de paranteză revine raportul de la Ambulanța Olt. Pe care îl vor scoate pentru că e gata. S-a lucrat din plin joi după amiază la redactare dar mai ales la cosmetixzare(n.n. să nu apară greșeli gramaticale sau virgulă între subiect și predicat bineînțeles, nu altă… cosmetizare!!!) Echipa mixtă, sarcina de coordonator aruncată de prefect în brațele unuia dintre cei doi locotenenți, respectiv Hristescu, termenul de desfășurare fixat oficial și anunțat la fel de oficial s-a împlinit și se așteaptă să vedem cum s-au împlinit și… sarcinile! Dar mai ales cine le-a împlinit. Hristescu va trebui să pună semnătură, nu avem vreun dubiu în acest sens. De la DSP Olt oare cine va semna spre exemplu dacă(atenție găsculițe și deontologi, am zis DACĂ!!!) se va lăsa această mascaradă cu un simplu avertisment(s-a transformat amenda că… ”ce dracu, v-ați dus să tăiați în carne vie acolo”?!) pentru că singura prblemă care a dus la apariția focarului ar fi fost nerespectarea măsurii distanțării sociale? Nu lipsa unui triaj cum, ghinion, a rămas scris negru pe alb în ancheta epidemiologică din dosarul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, sau lipsa echipanemtelor de protecție- nu pentru că nu ar fi existat ci pentru că… relaxare, nu pentru că o conducere a fost mult mai preocupată să dea click la shopping on line decât să supravegheze activitatea din instituție. Deci? Cine va pune semnătura? Dar mai ales cine va asigura ”spatele”… semnăturilor? Iordache? Oprescu? Voiculescu? Pe rând sau toți odată?

Zic să dea și Rotea la spital dezlegare la relaxare. Toate cadrele medicale să nu mai poarte echipamente! De ce s-ar chinui zilnic cu mănuși care le distrug mâinile, cu măști care nu doar că le lasă urme vizibile pe față dar în multe cazuri deja le crează afecțiuni? Să le poarte el, Rotea! De ce n-ar fi și cei din linia întâi de la spital, aceia pe care oficialitățile îi ridică în slăvi doar la televizor și-n rest îi ignoră cu desăvârșire, la fel ca cei de la Ambulanța Olt? Să meargă și ei ei tot pe distanțare socială dacă acesta este secretul! Să se distanțeze chiar și de pacienți nu-i așa! Mai ales de cei din focarul de la SJA Olt, de altfel, unii dintre ei pacienți ”model” din prima zi de internare care au ales să jignească în cel mai josnic mod personalul care le asigură asistența, ba chiar să meargă până la distrugerea bunurilor din saloanele unde sunt internați! Știm, are Consiliul Județean Olt grijă prin mărinimia președintelui să acopere cheltuielile cu pagubele produse de acești ”paccienți”(când te gândești că sunt… cadre medicale!!!), căci cu umilințele la care au fost supuse cadrele de la spital nunu stă oricum nimeni să-și bată capu’! Să vină echipa celor trei roze-managerul, medicalul și asistentul șef, să managerieze și Spitalul Județean Slatina și prin rotire, să meargă și la Caracal, și la Balș, să facă din Olt a doua Suceava! Garantat ele pot face asta! Pune-ți-le la încercare!

P.S. A venit și surpriza acțiunii în instanță pe care o vor introduce salariații infectați împotriva, ghiciți cui băieți? Conducerea SJA Olt! Cum se traduce ” contaminarea cu Covid 19, posibil “accident de munca”, dar si pentru expunerea lor in mod neprotejat la conditii de munca improprii”? Ghinion la… avertisment! Face-ți revenire la cosmentizare.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!