Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FOCARUL DE LA AMBULANȚĂ LOVEȘTE ȘI-N PRIMĂRIA PIATRA OLT!

26. mai. 2020

Un nou caz de coronavirus confirmat în județul Olt. Bineînțeles, are legătură cu focarul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt care se extinde de la o zi la alta și care a făcut ca azi numărul persoanelor infectate să ajungă la 77.

Este vorba despre un contact al unei asistente din cadrul SAJ Olt, angajată a primăriei Piatra Olt, soția secretarului instituției. 23 de salariați din primărie au fost testați. Crește astfel totodată și numărul instituțiilor lovite de același focar, după Jandarmerie și Spitalul Județean. Încă o bilă ”albă” pentru echipa managerială de la Ambulanța Olt- Prina-Marcu!

În total 20 de angajaţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt sunt confirmaţi cu noul coronavirus, doi medici, cinci ambulanţieri şi şoferi şi 13 asistenţi medicali. Numărul total al contacţilor direcţi ai cazurilor confirmate este 117, din care 51 au fost testați, cinci cazuri fiind confirmate, izolate în secţia COVID-19 a SJU Slatina, din data depistarii, 21 de probe negative iar alte 25 sunt încă în lucru” potrivit DSP Olt.

P.S. Și pentru asta merită menținute în funcții! Bine Oprescu! Bravo Voiculescu!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!