Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

COVID-19 AMBULANȚA OLT: ALȚI DOI SALARIAȚI CONFIRMAȚI POZITIV!

21. mai. 2020

Încă doi salariați ai Serviciului Județean de Ambulanță Olt au fost confirmați azi pozitiv cu COVID-19. Tot azi au mai fost recoltate alte 30 de teste tot de la personal al SJA Olt, după ce marți fost prelevate 50 de probe. Numărul celor infectați ajunge astfel la 15 salariati.

Precizăm că, în data 18.05.2020, a fost confirmat primul caz pozitiv cu infecția Covid-19 în rândul angajaților de la Serviciului Județean de Ambulanță Olt. În momentul confirmării probei, Direcția de Sănătate Publică Olt a procedat la testarea a 50 de angajați. Din cele 30 de probe lucrate, 12 angajați au fost confirmați pozitiv cu infecția Covid-19 în data de 20.05.2020, iar astăzi au fost lucrate și celelalte 20 de probe, cu rezultat pozitiv pentru 2 persoane”  (Comunicat Prefectura Olt)

Managerul și medicalul SJA Olt trag în continuare de funcții. Pentru că ambele sunt pe susținere politică și pentru că au grijă cei ce le-au recomandat sa le asigure in continuare spatele. Asta în timp ce contracții celor 15 confirmați stau cu sabia deasupra capului…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!