Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

COVID-19 STARE DE ALERTĂ- ANGAJATĂ A AMBULANTEI OLT, CONFIRMATĂ POZITIV!

19. mai. 2020

După ce săptămâna trecută o asistență a Secției ATI din cadrul SJU Slatina a fost confirmată pozitiv, azi o noua confirmare vine tot din prima linie. De data aceasta este vorba despre o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Olt, confirmată pozitiv și internată în prezent la Spitalul Mioveni. S-au dispus primele măsuri și în ceea ce privește colegii de tura, fiind testați și trimiși la domiciliu în izolare.

Persoana de sex feminin, in varsta de 45 ani, jud. Arges, internata in Spitalul Covid Mioveni din data de 18.05.2020, cu semne specifice
infectiei din data de 16.05.2020. Din ancheta epidemilogica reiese ca pacienta este angajata a Serviciului Judetean de Ambulanta Olt.
S-au identificat toti contactii directi, dintre angajatii S.J.A Olt, s-au identificat pacientii cu care a venit in contact in ultimele 14 zile, in timpul programului de lucru, ocazie cu care s-au si recoltat teste de control pentru determinarea infectiei COVID-19. Contactii de familie sunt in supravegherea judetului de domiciliu, s-a dispus masura izolarii la domiciliu a contactilor de tura, pe o perioada de 14 zile, aplicarea masurilor de curatenie si dezinfectie curenta a tuturor spatiilor la unitatea angajatoare.”(Comunicat DSP OLT)

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!