Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BARBU E BĂIAT BUN! MERGE CONTRACTU’, REZISTĂ ȘI MANDATUL LA APE! ROGOJINARU SE REORIENTEAZĂ!

05. mai. 2020

Barbu Adi Florinel, director SGA Olt- CASE CLOSE! Pentru pesediștii de la Olt pare că reprezintă constructorul județului iar pentru ceilalți, liberalii, pare unicul și preferatul capabil să conducă SGA-ul. Dintr-o parte curg gârlă contractele pe Panadria, singur sau în asociere cu diverși terți- casă nu nu se aciduleze alții prea tare că nu primesc măcar ceva firimituri din tortul lui, iar din cealaltă au curs până când a devenit un fel de subiect tabu, asigurări că nimeni nu-l va deranja din postul de șef al SGA Olt, deși schimbarea lui este la îndemâna oricui vrea să o facă. Mai mult, aceasta este una dintre instituțiile în care directorul, respectiv Adi Barbu, nu are concurs. Și cu tate astea nu se poate! Zic unii că n-are concurs dar are… posibilități. Altele decât are, spre exemplu Rogojinaru, liberal la carnet nu ca Barbu, dar căruia i s-a sugerat, cu argumente ohoo, să se reorienteze spre Hidroelectrica. Să fie bine , să nu fie rău! Pentru toată lumea! Uite așa îmbină Barbu utilul cu… utilul, ambele pe remunerație de la stat. Ceea ce este însă mult mai interesant este consensul total. Să nu-și imagineze cineva că păstrarea funcției ar fi condiționată de cei de la PSD Olt de pierderea contractelor sau invers, menținerea ”racordului” la lucrările din județ i-ar dăuna continutății în funcție pe recomandarea PNL Olt! Știe stânga de dreapta, și e pe acceptare tacită. Cam la fel cum a fost și în vremea administrației Vâlcov- Prina, cu șpaga- partea cărată de Adi Barbu, iar când procurorii au strigat ”catalogul” numele acestuia n-a apărut în nici o disjungere ci a rămas ca la început: martor denunțător! Și cu crucea și cu steagul! Și atunci dar mai ales acum!

Print

3 thoughts on “BARBU E BĂIAT BUN! MERGE CONTRACTU’, REZISTĂ ȘI MANDATUL LA APE! ROGOJINARU SE REORIENTEAZĂ!

  1. Dar cum va explicati ca doamna Rogojinaru Daniela , cumnata domnului Rogojaru este sef de serviciu la Anaf in conditiile in care are firma de evidenta contabila . Ea controleaza societatea de evidenta contabila si le face tot ea controalele Anaf . Este inconstienta , lacomie .De cine a fost pusa in functie ? Pe ce criterii cand sotul doamnei este PSD . Este incompatibilitate nu ?

    1. Doamna Rogojinaru ,ar trebui sa iti dai demisia din cadrul Anaf , pentru ca joci la doua capete , si nu este corect . Mai este cineva in finante cu firma de evidenta contabila si sa lucreze la control . Daca tot iti place asa mult sefia , rezuma-te la firma de contabilitate care o detii .

  2. Daniela Rogojinaru , cumnata domnului Rogojinaru detine firma de evidenta contabila si este in acelasi timp si sef serviciu la Anaf . Cine realizeaza controalele la firmele controlate de Daniela Rogojinaru decat inspectorii din Anaf . Cat de reale sunt aceste controale atata tim cat ea lucreaa in Anaf si are si functie . Este sustinuta de PSd , stim ca sotul dotul donei este in Psd , sau de Pnl . Cine verifica aceasta incompatibilitate a doamnei Rogojinaru Daniela . Cum poate sa dea ochii cu colegii ei inspectori care nu tin evidente contabile , intrebarea este cand isi da demisia aceasta de la Anaf sa poata lucra linistita la firma ei de evidenta contabila . Si cum isi face datoria la Anaf ca din cate stim are foarte multe societati la care tine evidenta contabila . Cone verifica aceste aspecte ? Chiar daca firma de evidenta nu esye pe numele ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!