Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN NOU NU BATE CASA CU… RAPORTAREA LA OLT: GCS-46 CAZURI, DSP OLT- 42 CAZURI!

30. aprilie. 2020

În informarea oficială de la ora 13.00, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică, la nivelul județului Olt, numărul cazurilor confirmate cu virusul COVID-19 a ajuns la 45. Astfel, în ultimele 24 de ore ar fi însemnate confirmarea a încă șapte persoane.

În schimb, în evidenta Directiei de Sanatate Publica Olt sunt 42 cazuri confirmate cu infectia COVID- 19, deci 4 în ultimele 24 de ore!!! Zice comunicatul oficial: „Conform datelor centralizate de Directia de Sanatate Publica Olt de la nivelul jud. Olt, in data de 30 aprilie 2020 s-au confirmat inca 4 cazuri cu infectia COVID -19, pe baza probelor recoltate de catre laboratorul D.S.P. Olt. – In evidenta Directiei de Sanatate Publica Olt sunt 42 cazuri confirmate cu infectia COVID- 19.”

Din ancheta epidemiologica reiese ca 2 dintre cazurile confirmate sunt contacti de familie ai unui caz confirmat din jud. Dolj, jandarm al Gruparii de Jandarmi Mobila Fratii Buzesti Craiova, iar celelalte doua cazuri sunt angajati ai fabricii de textile din mun. Caracal. Pacientii se afla in supraveghere medicala si tratament cu stare generala buna, in sectia COVID-19.

Așadar, din nou eroare, sub haștagul #informatidinsurseoficiale.

Explicația, ne-am obișnuit deja… ”probleme în actualizarea datelor”. Ceea ce este de reținut- azi, 30.04.2020, la OLT sunt 42 cazuri COVID-19!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!