Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

EPIDEMIA I-A SUSPENDAT PROCESUL DE CORUPȚIE ÎNSĂ AFACERILE-I MERG UNSE LUI PRINA! LA PACHET ȘI PROIECTANTUL!

28. aprilie. 2020

Toate procesele în care sunt judecați pentru mai multe fapte de corupție cei doi foști primari de tristă amintire ai Slatinei sunt suspendate la acest moment pe motiv de… epidemie coronavirus. Așadar va mai curge destulă apă pe gârlă până când o hotărâre definitivă va arăta dacă cei doi se fac sau nu vinovați de acuzațiile aduse de procurori și care le-a adus celor doi, la momentul martie 2015 cătușe și arest preventiv.

Dacă în ceea ce-l privește pe Vâlcov am văzut zilele trecute cum SC ACETI este în continuare racordată bine rău la bugetul Slatinei– , nici fostul său locotenent nu o duce deloc rău. Dimpotrivă, prestează cu drag și spor, tot pe ban public, în cazul său, cele mai recente contracte adjudecate fiind la Scornicești și Icoana. Pare că s-a descoperit și asocierea de succes constructor și proiectant: SC ALPHA MAAP CREATIONS SRL și TRANSCOM CARAIMAN S.R.L..

Dacă la Icoana contracul de lucrări (proiectare+executie) avand ca obiect ,,Imbunatatirea eficientei energetice, reducerea emisiilor de CO2 si modernizarea cladirii Scoala Icoana corp B in Comuna Icoana, Judetul Olt ”, va fi dus la îndeplinire de societatea controlată de Minel Prina- constructor iar de proiectare se ocupă cea a lui Emil Albotă, la Scornicești pune ”umărul” și nașul de la Comrem la “REABILITARE SI MODERNIZARE SCOALA GIMNAZIALA „NICOLAE COCULESCU”, SCORNICESTI, JUDETUL OLT”.

Să duduie economia, nu-i așa? Să presteze băieții deștepți!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!