Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DSP OLT RECRUTEAZĂ PERSONAL! AZI! MÂINE NU!

13. aprilie. 2020

Direcția de Sănătate Publică Olt recrutează medici și asistente. Pe motiv de stare de urgență, probabil în direcția mult trâmbițată de…”întărirea DSP-urilor ”sunt puse la bătaie” 10 posturi de medici, 20 de asistenți și 2 agenți DDD. Să se întărească DSP Olt, #susținem, dar să știm și noi cum și mai ales de ce arde doar AZI!

Cum se va face recrutarea este întrebarea în condițiile în care în cazul medicilor, deși sunt trecute a liniuță patru specializări-epidemiologie, medicina muncii, igienă, medicină generală- singura condiție necesară indicată este diploma de licență. La fel și în cazul celor 20 de asistenți pe care vrea să-i recruteze DSP Olt pe perioadă determinată. Mai mult, doritorii nu trebuie decât să trimită cererea de înscriere și CV-ul pe mail-ul instituției. Cine selectează, cum selectează… vom auzi probabil pe surse, deși se poate spune că reprezentanții instituției și-au luat măsurile de precauție pentru a evita o eventuală avalanșă de cereri. Nu e distanțare socială, e anunț publicat pe site-ul DSP Olt AZI cu termen de depunerere a documentelor de către cei ce doresc un astfel de post, chiar și pe perioadă determinată, ce să vezi, tot AZI, orele 16.00!

Azi e oferta, AZI expiră. Mâine nu mai recrutează! De ce oare?Probabil d’aia! Că e stare de urgență nu? Că trebuie întărite DSP-urie. Chiar dacă recrutarea presupune cheltuieli suplimentare, chiar și pe perioadă determinată, cu bugetarea acestor posturi, și chiar și în condițiile în care, așa cum am arătat nu doar o dată de la debutul acestei epidemii, rețeaua școlară e și azi aproape inexistentă în activitatea DSP Olt. Dacă-i urgență atunci de ce rețeaua școlară- POSTURI BUGETATE, aflate oricum în plată!!!- nu a fost cooptată în totalitate și nu doar pe sărite să ”ne lae odată în pace ăștia din presă”? Dacă-i urgență și mai e și criză pe deasupra, facem cheltuieli suplimentare?

Urmărim cu mare interes și îndeaproape ”recruții”, cu recomandare sau nu, dar mai ales cum se va reflecta ”acțiunea pe repede înainte de întărire a DSP Olt” în anchetele epidemiologice realizate de instituție și în promptitudinea cu care vor răspunde măcar de acum înainte întrebărilor venite de la cetățeni.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!