Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

#RESPONSABILITATE ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID -19 PRIMARUL DE LA SLĂTIOARA PREOCUPAT DE RECEPȚIA LA FDI!

02. aprilie. 2020

De la începutul pandemiei care din nefericire face deja mult prea multe victime în țară, ies la lumină tot mai multe cazuri de iresponsabilitate. Și ele vin mai ales din zona factorilor de decizie, autorități care azi mai mult ca oricând sunt OBLIGATE să ia toate măsurile necesare pentru ca populația să u aibă de suferit. Iar populația nu însemnă un anume constructor, indiferent cum s-ar numi el. Asta TREBUIE să înțeleagă și primarul comunei Slătioara care în plină stare de urgență are ca principală preocupare să ”grăbească”- cu oricine este dispus și oricum- recepția lucrărilor la proiectul prin FDI. Da, da, acel proiect cu cântec, acel proiect ale cărui documente au fost ridicate în urmă cu câteva luni documentele de către procurori, și de la Primăria Slătioara, pentru suspiciuni rezonabile în legătură cu modul în care au fost întocmite listele cu beneficiarii programului finanțat prin Comisia Națională de Strategie și Prognoză. Ca o paranteză, fostul șef de la Progoză a fost deja pus sub acuzare în dosar și plasat sub control judiciar.

Revenind la edilul Savu Ungureanu, era de așteptat ca în aceste zile să se dea peste cap să ajute cât mai multe persoane nevoiașe din localitate, să-l preocupe cei izolați fără posibilități în a-și asigura cele necesare, sau dezinfecția în comună, în principiu să aibă preocupări și chiar îngrijorări IMPUSE de starea de urgență generată de pandemia de COVID 19. Asta-i starea de urgență domnule primar și nu recepția lucrărilor pe FDI! Primarul, indiferent de localitatea pe care o conduce, indiferent cum se numește, este și trebuie să fie în slujba cetățeanului nu a vreunui constructor. Sănătatea comunității trebuie să vă preocupe domnule primar și nu contul constructorului! Pentru binele celor care v-au pus în funcție, care apropos este vremelnică!!!, erați îndreptățit și chiar aplaudat, să faceți chiar și presiune pe salariați, să-i mobilizați în acest război, nu pentru a grăbi recepția unei lucrări, nu pentru a grăbi plățile pentru binele contului constructorului mergând până la reacții violente! Cât sprijin au primit persoanele peste 65 de ani de la Primăria Slătioara? De câte ori ați dezinfectat localitatea, domnule primar? Așteptăm cu mare interes să ne comunicați în ce a constat activitatea dumneavoastră de la momentul decretării stării de urgență! RESPONSABILITATE, acesta este cuvântul de ordine! Altfel #statiacasă!

P.S. Domnule primar, starea de urgență nu înseamnă că se poate face ”orice că nu se vede” Se vede! Văd chiar și procurorii, chiar și din izolare! Revenim!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!