Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BĂTAIE DE JOC ÎN #ROMÂNIA NORMALĂ? AJUTOR DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA: PLIANTE DE INFORMARE!!!

20. martie. 2020

În ultimele zile, în deosebi în mass mecia locală a fost declanșată o campanie de strângere de fonduri pentru Sptalul Județean Slatina în contextul epidemiei de coronavirus. Au fost reacții diveste, și nu facem referire la politicienii care deși se bat cu deontologia zilnic nu ratează nici un moment să politizeze tot ce se întâmplă în această perioadă, uitând că azi și mai ales din zilele următoare va fi doar despre OAMENI, nu depre culoare poltică sau procente sau candidaturi. Nu merită în aceste momente nici măcar efortul de a consemna despre acești indivizi. Revenind la reacții facem vorbire despre cetățenii de rând care citesc, comentează, susțin sau nu! Ei sunt cei cărora trebuie să ne adresăm cu toții, ei sunt cei care trebuie să fie informați corect și permanent, ei, sănătatea și siguranța lor trebuie să primeze pentru toate autoritățile, de la cele locale la cele centrale. Și tot ei trebuie să știe că apelul la donații pe care ziariștii locali de la diverse publicații îl fac zilele acestea este îndreptat în deosebi spre oamenii de afaceri din județ care au aceste posibilități și o fac pentru ca la SJU Slatina să poată fi achizițonate și mai multe materiale, și mai multă aparatură pentru personal și pacienți! Da, ei au dreptate, nu cetățenii trebui să sprijine în acest moment ci ministerul(!!!), dar iată că, fără ajutor local SJU Slatina este în bătaia vântului.

Aflăm, pe surse, că la acest moment singurul AJUTOR primit la nivel unității care deservește un județ întreg de la Ministerul Sănătății sunt… 500 DE PLIANTE!!! Dacă informațiile nu sunt corecte, așteptăm să fim contraziși. Dacă situația este reală, dacă în STARE DE URGENȚĂ, după ce în urmă cu o zi însuși ministrul Costache anunța public faptul că«este normal ca spitalele de urgență să aibă materiale standard(…)stocurile vor fi distribuite și în teritoriu. Prin starea de urgență, spitalele primesc fonduri și fiecare este responsabil să își achiziționeze.» singurul AJUTOR pe care îl ”distribuie” Ministerul Sănătății la Slatina sunt niște pliante, asta nu poate fi tradusă decât prin două cuvinte: BĂTAIE DE JOC! Lupta cu noul virus Covid-19 nu se duce cu pliante! Sau dacă ele reprezintă cumva ”antidot” atunci să turăm cu toții la maxim. Nu e de acceptat o astfel de situație. Toți cetățenii României sunt egali.

Acum DA, așteptăm reacție și solicităm implicare de la cei cu #guvernareliberală în suflet și-n postări! De la ei și restul parlamentarilor de Olt cu sau fără #! Fiți responsabili! BĂTAIA DE JOC POATE COSTA VIEȚI!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!