Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ, TE LEPEZI DE LIVIU? DA’ TU, VOICULESCU DE EMIL?

05. martie. 2020

E circ azi! S-au decis cei doi cârlani (lupii sunt lupi, nu e cazul aici cel putin nu deocamdată! când situația se va schimba vom reveni să îi dăm Cezarului ce-i al lui!), să ia jocul politic pe persoană fizică, să demonstreze lumii că ei pot, ca mănâncă politica pe pâine. De la PSD o joacă Moț, de cealaltă parte, de la PNL, Voiculescu. Ambii din poziția oficială azi de candidați la Primăria Slatina. Cei care așteaptă o luptă publică, între doi contracandidați, au mici şanse să o vadă, poate ceva semne pe ultima sută înainte de alegeri sau poate dacă între cei doi se intervine din interiorul celor două partide sub umbrela cărora cârlanii se joacă. Altfel, nu va fi mare lucru la vedere dar va fi multă fierbere underground.

Este „hoț pe hoț s-a furat si dracu’ s-a minunat”! Azi, să zicem de marți după amiaza cănd s-a decis să se facă publică rocada la PNL Olt pe candidatul la Primăria Slatina, şi până miercuri tot spre după amiază au ştiut unul de altul. Să nu existe dubii, nu e nici ordin de la Orban pentru Voiculescu să „se sacrifice” pentru partid-Orban doar a luat la cunoștință despre asta de la Voiculescu însuşi însoțit de Dumitrescu, nu e nici pentru procentul mic al fostului candidat pe care cercetarea sociologică l-a arătat de multă vreme iar însuşi Voiculescu spunea că nu e o problemă(dimpotrivă, făcea la acea vreme scut în jurul candidatului!), nu e nici despre coada baronului pentru a-şi asigura scaunul la CJ Olt aşa cum s-au grăbit unele trompete să dea sfoară în țară în primă fază, e doar despre calculelele lor. Ale lui Moț şi Voiculescu, împreună şi separat. Iar de miercuri gata! Fiecare are impresia că ştie despre mişcările celuilalt, dar doar au impresia și mai mult decât atât depun eforturi uriașe să se asigure reciproc de „corectitudine”. Din capul locului, se suspectează reciproc, se mint reciproc şi într-un final, sau în finală (sunt şanse mari să ajungă amândoi) vor încerca să se urce unul pe cadavrul (politic!) celuilalt şi nici un pisic, nici un consilier, nici un dosar cu şină sau fără, nu vor putea împiedica acest lucru! Va fi spectacol(atât cât pot doi cârlani de nivelul lor!), e de urmărit!

Și… să nu își facă cineva iluzii: Nu e despre Slatina sau despre slătineni! E despre ei, cu ei, întrei ei și, mai important, pentru ei!

P.S. 1. Cei interesați de spectacol, mai mult sau mai puțin implicați sau afectați, n-ar fi rău să vadă lucrurile si calculele si dincolo de funcția de primar înainte de a indica deja câştigatorul acestei piese. Calculați si BRELOCUL (consiliul local)!

P.S.2 Merită revenit și asupra motivelor pentru care Moț îl vrea pe Voiculescu și Voiculescu pe Moț!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!