Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

HALATU’ ȘI MANDATU’! DE LA SJU SLATINA ȘI BALȘ!

19. februarie. 2020

Jale mare cu opoziția asta. De trei luni încoace varsă niște unii lacrimi de crocodil că le-a plăcut în funcție și-ar mai fi vrut. Nu pentru că ar fi excelat în rezultate deosebite în perioada cât au ocupat un anumit birou(pentru funcție trebuie să și poți, să ai cu ce, nu doar să fii!) ci probabil pentru că i-a gâdilat bine rău la ureche când subalternii se înclinau înaintea lor cu să trăiți doamna prefect, sau domnu’ director sau pur și simplu da șefu’! Jale și mai mare e cam tot de atâta timp și la Spitalul Județean Slatina. Acolo unde s-a autoproclamat deja noul manager. Dacă ar fi doar jale poate n-ar fi de consemnat dar e deja panică! Cum la fel, dacă ar fi doar un vis al doamnei fost prefect, ar putea fi trecut cu vederea. Dar lucrurile par mult mai avansate. Chiar de domnia sa prin viu grai, din gură în gură să se audă până-n fund la taxatoare. În cazul de față ghereta taxatoarei e la Consiliul Județean Olt, cum urci la etajul întâi, prima ușă pe dreapta! De acolo se dă OK-ul final, dar până a ajunge în acel punct mai sunt câțiva pași de parcurs, de ce nu chiar niște recomandări dacă se poate. Poate o recomandă Rotea căci dacă nici el nu știe cum e cu vocea și talentul… atunci cine. El, managerul încă în funcție. O funcție pe care din cunoștințele noastre o deține, e drept, prin concurs, dar nu pe persoană fizică, cum din aceleași cunoștințe nici SJU Slatina nu este spre exemplu PSD Olt unde funcția de șef se predă ca moștenirea! Altfel, pe recomandare din sistem e greu! Foarte greu! Cei care vor să se convingă de asta nu trebuie decât să ajungă la SJU Slatina. Cinci minute de socializare le vor fi suficiente să afle părerea unanimă a celor care prestează în unitatea spitalicească cu privire la posibilitatea ca Angela Nicolae să-i ia locul lui Rotea. Pentru care merite deosebite? Poate are dar’ să știm și noi… pacienții!

E drept însă că pentru a deveni măcar variantă de lucru, ar trebui ca actualul manager să fie ales primar al Balșului, situație la care doamna cu vise mărețete cu siguranță ar contribui cu… toată dragostea. S-ar face probabil și șef de campanie pentru Rotea, chiar neremuneartă, și cu viză de flotant pe Balș numai să-l vadă plecat și pe ea în locul său. Că e greu de pe scaunul de prefect să cazi într-un birou la CJ Olt putem înțelege, că din prea multă bonomie(sau e altceva?) unii i-au dat dezlegare să-și ”ocupe timpul” în ultima perioadă mai mult la SJU Slatina(pentru acreditare, sanchi!) iar alții din aceleași motive o tolerează, îi privește strict pe cei în cauză. Spitalul Județean a fost jucat de prea multe ori la pariuri și la rândul lui joacă un rol mult prea important în viața locuitorilor județului ca să devină acum un moft pentru cineva anume, indiferent cum se numește acel individ sau individă(n.n. ca o paranteză,e suficientă nebunia de la concursuri, prietenii știu de ce!!!). Căci, ce-i scapă doamnei fost prefect nu e singura care așteaptă ca mortu’ colacu’. Lista de așteptare e lungă! Vedem, vorbim și bineînțeles că revenim!

Print

One thought on “HALATU’ ȘI MANDATU’! DE LA SJU SLATINA ȘI BALȘ!

  1. Daca stiu prietenii sa stie sI BOSS-ul ca doamna si mi-relee spun ca trebuie sa se angajeze x,y,z, ca pt domn prezidente,pt domn senator (dar de fapt pt ele 40-60 mii) si ca ele „n-are ce face”,ca s-au dat dracu..ca nu se mai satura „astia cu pilele lor cu tot „si cu toate proastele lor de vor sa faca injectii cu „siringa” ,ca de …,medicina e grea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!