Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FDI, DUPĂ PERCHEZIȚIILE DIN OLT: GHIZDEANU PUS SUB CONTROL JUDICIAR!

13. februarie. 2020


Ion Ghizdeanu, fostul şef al Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1. Ion Ghizdeanu este inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de fals intelectual în formă continuată. Ghizdeanu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Procurorii susțin că în perioada 17 septembrie 2019 – 24 octombrie 2019 Ghizdeanu ar fi falsificat mai multe procese verbale în care a menționat ”în mod mincinos” că membrii Comisiei de analiză și evaluare a proiectelor (din Fondul de Dezvoltare și Investiții – n.red.) s-au întrunit, au analizat și au propus pentru aprobare 1.080 de proiecte. În realitate, susțin procurorii, membrii comisiei nu s-au întrunit niciodată și nu au făcut nici o analiză, lista cu proiectele propuse spre aprobare fiind stabilită arbitrat de Ghizdeanu. ARBITRAR!!! CURAT MURDAR, DARIUS VÂLCOV!

Reamintim că suspiciunile cu privire la întocmirea listelor cu proiectele aprobate spre finanțare cu fonduri FDI au apărut încă din toamna anului trecut. În acest doar, miercuri au fost efectuate percheziții la șase dintre cele opt primării din județul Olt care au beneficiat de fonduri FDI la prima alocare.

Com. Cungrea Olt- Betonare drumuri comunale DC35 Cepești-Vlangarest și DC25 Ibănești-Miești –10.109.889 lei

Com. Vitomirești Olt –Modernizare infrastructură rutieră locală -71.543.746 lei

Oraş Drăgănești-Olt – Reabilitare și modernizare străzi, etapa a II-a 56.424.821 lei

Com. Teslui Olt –Modernizare drumuri locale 46.071.865 lei

Com. Milcov Olt -Modernizare drumuri de interes local 18.584.576  lei

Com. Slătioara Olt- Modernizare drumuri comunale – 22.830.071

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!