Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Aragaz electric vs. aragaz pe gaz

12. februarie. 2020

Aragaz electric vs. aragaz pe gaz – Cele mai bune opțiuni de pe piață din 2020

Vrei să cumperi un aragaz, dar nu știi ce model este mai bun? Te putem ajuta să alegi un aragaz bun din oferta de produse din 2020. Află în acest articol care sunt cei mai cunoscuți producători de aragaze și cuptoare electrice incorporabile, care sunt cele mai bune opțiuni de pe piață.

Principalele brand-uri sunt: Hansa, Beko, Electrolux, AEG, Whirlpool, Bosch, Hotpoint, Zanussi, Arctic, Samsung, Indesit.

Indiferent cât de mult gătești, cu un aragaz AEG îți poți realiza în mod eficient preparatele culinare. Un astfel de produs este:

 • Aragazul electric din inox, AEG CCB56401BX, cu 4 arzătoare, care oferă rezultate excepționale.

Dacă locuința nu are gaz, cu siguranță un aragaz electric poate fi o alegere bună. Dacă dorești un produs modern cu mai multe funcții, poți alege un aragaz mai sofisticat, care are o gamă largă de opțiuni ce sunt ușor de învățat și de utilizat.

ARCTIC este un alt brand renumit, care impresionează prin tehnologia avansată și designul atractiv al produselor sale.Dacă ai nevoie de un aragaz ieftin și bun, poți opta pentru acest brand. Astfel de produse se pot achiziționa la prețuri foarte avantajoase în acest an; cele bune din punct de vedere preț-calitate fiind:

 • Aragaz pe gaz, ARCTIC AGM5500F, cu 4 arzătoare
 • Aragaz pe gaz, ARCTIC AGG6611DTTLX, cu 4 arzătoare.

Perfecte pentru gătit sunt modele de aragaze BEKO, pe gaz, care pot fi amplasate în majoritatea tipurilor de bucătării. Acestea sunt foarte bune pentru coacere, deoarece cuptoarele sunt cu autocurățare. Cei care vor să economisească timp și energie ar trebui să aleagă un produs din gama de aragaze BEKO, care au prețuri avantajoase în acest an, cum este de exemplu:  

 • Aragaz BEKO FSGT62110DXO, pe gaz, cu 4 arzătoare.

Gama extinsă de produse GORENJE se remarcă prin faptul că sunt produse de calitate înaltă. Acest producător oferă în acest an diferite modele interesante de aragaze pe gaz, din care amintim câteva foarte bune ca preț:

 • Aragaz GORENJE GI6121XH, 4 arzătoare, pe gaz
 • Aragaz GORENJE G5113WJ, cu 4 arzătoare, pe gaz
 • Aragaz GORENJE G6111WJ, 4 arzătoare, pe gaz
 • Aragaz GORENJE GI52CLI, cu 4 arzătoare, pe gaz
 • Aragaz GORENJE K6351XF, 4 arzătoare, pe gaz.

Un producător renumit este HANSA, care furnizează modele bune de aragaze pentru casă. Cea mai economică opțiune din anul 2020 ar putea fi:

 • Aragaz HANSA FCGX58099, 4 arzătoare, pe gaz, care are un preț accesibil pentru orice buzunar.

Producătorul INDESIT se remarcă prin calitatea produselor. Atunci când alegi un aragaz INDESIT este  bine să explorezi toată gama de caracteristici și să vezi ce este mai potrivit pentru tine, pentru o anumită situație. În acest an a atras atenția un model de aragaz care este potrivit pentru nevoile culinare din orice bucătărie și anume:

 • Aragaz INDESIT KJ1G21S(W)/HU, cu 4 arzătoare, pe gaz.

Firma ZANUSSI este renumită pentru produsele de calitate, aragaze la care se poate găti confortabil și în siguranță orice fel de mâncare. Unul dintre aceste modele ZANUSSI, care funcționează pe gaz, este:

 • Aragaz ZANUSSI ZCG210G1WA, 4 arzătoare, pe gaz, diuze GPL.

Pentru cei care preferă gama de produse electrocasnice de bucătărie marca Electrolux, vă oferim o listă cu cele mai inovatoare produse care au fost dezvoltate de acest brand:

 • Cuptor Electrolux Multifuncțional 900 SteamPro, care poate fi controlat vocal prin funcția Google Home
 • Plita de inducție Electrolux 900 SensePro
 • Cuptor Electrolux 900 CookView care are cameră foto integrată și aplicația My Electrolux, prin care se poate vedea mâncarea de pe dispozitivul mobil
 • Hota Electrolux 700 Hob2Hood care se activează automat la orice cuptor Electrolux.

Acest brand pune cu adevărat nevoile consumatorului pe primul plan, asta se poate observa și în cazul aragazului Electrolux EKK52550OW, lucru explicat în detaliu aici: https://www.aragazelectric.com/ghid-aragaze-electrice/cel-mai-bun-aragaz-pana-in-1000-ron/

Mulți români preferă aragazul pe gaz deoarece țin cont de cel mai important avantaj – prețul de achiziție bun. Ei știu deja că un aragaz electric are prețul aproape de două ori mai mare decât cu aragaz pe gaz. În plus, un aragaz pe gaz funcționează mai bine cu vase diferite, este ușor de curățat și de întreținut.

Mulți dintre bucătarii profesioniști au spus că preferă să gătească la un aragaz pe gaz, pentru că au un control mai mare asupra temperaturii, ceea ce este important pentru ei la gătit. Ei consideră că arzătoarele cu gaz răspund imediat la aprindere și se răcesc destul de repede. La arzătoarele electrice durează puțin până ce ajung la o anumită temperatură.

Plitele cu gaz au siguranță la zona de gătit, cuptorul iluminat, protecție de supraîncălzire, ceas pentru a seta timpul de funcționare al cuptorului și alte avantaje.

Cei care nu sunt pasionați degătit, fac asta doar ocazional, pot alege un aragaz electric deoarece are un design mai elegant și este și ușor de folosit. Dezavantajul apare atunci când există o pană de curent, pentru că aragazul nu se poate folosi.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!