Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOMN PREFECT E TOTU’ BINE CU…CHINEZII, IORDACHE, LIVACHE?

09. februarie. 2020

S-a scăpat prefectul de Olt. Bine rău! A plecat de la coronavirus și-a dat direct în Iordache, cel încă director al DSP Olt:

L-am rugat pe domnul director să facă o informare, conform atribuţiilor dumnealor. Poate să facă o conferinţă de presă, pentru că am văzut că în ţară s-au făcut conferinţe de presă pe tema asta, şi să răspundă la întrebări.(…) Ministrul Sănătăţii a comunicat public, nu înţeleg de ce dumnealui nu face acelaşi lucru la nivelul judeţului, mai ales pe fondul isteriei mondiale. (adev.ro/q5btpo_

De la ce s-au luat? Oficial de la cei trei chinezi care au venit în județ pe 1 februarie, dar de fapt au intrat trei și-a mai rămas doar unu’(n.n.restul emigrând în județul lui daddy), și care, zice vocea Guvernului în teritoriu, sunt monitorizați dar nu sunt anunțați în conferință de Iordache. Asta e explicația pentru… publicul larg! Dar dincolo de ”oficial” cine s-a supi pe cine în cazul de față? Domn’ prefect a fost cuprins de panică, pe motiv de căciulă prea mare, este una din explicații. De acord cu căciula, dar totuși, având în vedere că monitorizare există, cel puțin din declarațiile oficiale asumate de DSP Olt chinezii nu s-au dovedit la fel de periculoși ca zăpada (n.n. cea care ia tot timpul autoritățile pe nepregătite mai ales iarna!!!) ce șa bate Homorean și care-i iapa care trebuie să priceapă… bătaia. Cumva domn’ prefect doar s-a executat? Pentru că dacă e așa, ceea ce până acum păreau doar niște bârfe care-l poziționau pe Andrei Iordache în vârful unui tobogan de unde urmează să… coboare(sau să cadă!) vin să se confirme. Homorean nu s-a trezit vorbind iar bun de tipar nu putea să primească decât de la partidul care l-a susținut pe apoliticul de el să ajungă la Prefectura Olt. S-a supi Livache(n.n. Liviu Voiculescu președintele PNL Olt) pe prietenul Andrei? Ei aș! Da de ce? Poate doar fentă! Poate de mâine că de ieri sigur nu! Poate pentru că în actuala situație dar mai ales în contextul ”bârfelor” de care făceam vorbire, nu dă bine, chiar deloc, ca președintele PNL Olt să fie considerat prietenul lui Andrei Iordache. Care nu e nici pesedist, nu e nici liberal, dar e director la DSP Olt pus în Guvernarea PSD și menținut și în mandatul lui Orban ca premier. Trebuie schimbată percepția(n.n. realitatea rămâne!!, să se audă până la Orban dacă e nevoie(n.n. și azi este nevoie pe speță, căci dacă prefectul nu vorbeam poate nici Orban nu știa că ”ăsta e în continuare în funcție”!!!!) că Liviu Voiculescu nu este prieten cu Iordache, că nu el îl susține să rămână în funcție și mai mult, nu doar că nu are o problemă ca acesta să fie schimbat ba chiar ia și… atitudine(vezi Homorean!). Să încerci s-o joci așa, să speri că dacă prefectul l-a scos la tablă pe directorul DSP Olt ai reușit să-ți dezlipești acum imaginea de Iordache nu e decât o dovadă a faptului că Voiculescu subestimează mult inteligența poporului dar mai ales pe cea a liderilor de la București. Să aibă sucesuri depline în acțiune însă pare deja sortită eșecului și mai ales prea târzie. Pentru că, dacă nu era concediul de două săptămâni, nu era exclus să apară schimbări la DSP Olt chiar zilele următoare(n.n. ce-ar putea să fie, cel mult să-l schimbe, vorba lui Andrei). Iar asumarea unei eventuale schimbări a directorului DSP Olt de către Voiculescu e posibil să nu-i fie de prea mare ajutor pe termen lung! Prietenii știu de ce! Atenție la tobogan! Să nu se pisicească treaba!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!