Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CA ÎNTRE EI… MILIȚIENII!

12. ianuarie. 2020

Sau mai … actual spus, foștii! Așa zic unele voci că le-au ieşit în bobi. Socoteală care să-i ajute să-și regleze situațiile Dan Ciocan și Liviu Voiculescu. Primul, mazilit pe mâna lui după ce-a trudit din greu la debarcarea conducerii PSD Olt fără sorți de izbândă însă, nu pare dispus să își accepte înfrângerea. Oricum, de oriunde, trebuie să rămână la… abator în continuare! Cum la PRO- prima opțiune- e încheiată, a primit un mare flit, bună și rezerva liberală.

Cel de-al doilea, are și el o problemă tot pe zona lui Ciocan. Mai exact, pe zona care odată- vremuri apuse chiar dacă unii nu vor să accepte- de influență a fraților Ciocan, Caracal. Nu că ar fi acolo descoperiți liberalii dar ”acoperirea”- Marian Vasile(n.n.deja ”oaia neagră”) nu e pe placul jupânului neîncoronat al PNL Olt. Cum de altfel și ”acoperirea” de la Camera Deputaților- Gigel Știrbu- îi pică tot mai greu neincoronatului.

E greu însă. Nu atât local unde sunt deja foarte multe voci din PNL Olt care nu agreează această ”achiziție”, ci la centru, acolo unde Ciocan nu pare a avea succes la nici o ușă, indiferent pe ce clanță pune mâna.Totuși, încă insistă, încă speră la un nou mandat fie şi sub umbrela PNL Olt.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!