Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Cum plasezi primul pariu online de pe mobil în mai puțin de 5 minute

17. decembrie. 2019

Cum plasezi primul pariu online de pe mobil în mai puțin de 5 minute

Este foarte simplu să pariezi de pe telefonul mobil și să câștigi bani de oriunde te-ai afla. Dacă nu ai făcut-o până în prezent, poate că este momentul să încerci. Nu durează mai mult de cinci minute ca să îți deschizi cont la o casă de pariuri online și ca să plasezi primul pariu.

Să luăm ca exemplu operatorul Fortuna Bet -sponsorul echipei naționale de fotbal – și să facem o simulare cam cât ar dura din momentul în care deschizi prima dată site-ul și până când pui primul bilet.

1. Deschiderea contului online – 2,5 minute

După ce ai tastat URL-ul site-ului, pe ecran se încarcă o pagină care are în stânga butonul „Înregistrează-te”. După ce dai click pe respectivul buton, ajungi să completezi un formular de înregistrare cu următoarele câmpuri:

Email – pe această adresă vei primi mesaje de la operator, vei fi informat despre diversele oferte și, cel mai important, prin intermediul ei îți vei putea recupera parola în cazul în care o vei uita;

Nume de utilizator –  nu trebuie să completezi cu numele real, ci cu un pseudonim de care te vei folosi pentru a intra în cont. De exemplu, „pariorbun2020”.

Parolă– parola pentru accesul în cont trebuie să aibă 8-20 caractere, cât mai diverse (obligatoriu cel puțin o majusculă, o cifră și un caracter special)

Prenume – numele mic real

Nume – numele de familie real

Data nașterii – se selectează ziua în prima coloană, luna în a doua și anul în a treia

CNP – Codul Numeric Personal de pe cartea de identitate

Sex – masculin sau feminin

Adresă– adresa de reședință

Oraș – orașul de reședință

Cod poștal – codul poștal al străzii pe care locuiești

Telefon mobil – completează numărul tău de telefon real, pentru că e posibil să fii sunat în timpul procedurii de verificare a contului, sau pentru o ofertă promoțională personalizată;

Cod promoțional – în cazul în care ai unul;

Țara– aici nu trebuie să completezi nimic;

Vreau să primesc oferte – dacă bifezi, așa cum am spus, vei primi email de fiecare dată când operatorul are oferte promoționale.

Mai trebuie doar să bifezi „Confirm că am peste 18 ani” și „accept Termeni și condiții”, apoi să dai click pe butonul „înregistrare”.

Următorul pas este să faci o primă depunere, ca să ai din ce să pariezi.

2. Instalarea aplicației pentru pariuri online – 2 minute

Aplicația pentru pariuri mobile Fortuna a fost lansată la finalul anului 2017. Ea poate fi descărcată atât pe Iphone și Ipad, cât și pe dispozitivele mobile cu sistem Android. Bineînțeles, se poate paria de pe dispozitive mobile și directe din browser, site-ul fiind optimizat pentru ecrane mici.

Ca să instalezi aplicația pe sistem iOS, intră în AppStore, iar în căsuța de ”Search” scrie ”Fortuna România”. După ce este găsită aplicația, apasă pe butonul ”Obțineți” din dreptul ei. După ce softul s-a descărcat și s-a instalat, apasă „Deschideți”. Te loghezi cu „username”-ul și cu parola completate în formularul de înregistrare.

Ca să instalezi aplicația pe Android, pe prima pagină a site-ului există butonul „Noua aplicație. Pariază ca un Pro”. Dai click pe el, apoi descarci cu un click pe butonul „Disponibil pentru Android”. După ce softul s-a descărcat, îl instalezi, îl deschizi și te loghezi cu „username”-ul și cu parola completate în formularul de înregistrare.

3. Plasarea primului pariu – cel mult 30 de secunde

Intri în meniu pe sportul, competiția și evenimentul pe care dorești să pariezi. Dai click pe cota asociată selecției, completezi suma, apoi plasezi pariul. Gata!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!