Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TRIBUNALUL OLT AMÂNĂ PENTRU A DOUA OARĂ PRONUNȚAREA ÎN DOSARUL ROSAL-CJ OLT!

08. decembrie. 2019

Magistrații Tribunalului Olt nu au reuşit încă să transeze lucrurile în telenovela Rosal Grup- Consiliul Județean Olt(ADI Olt-Eco). Pronunțarea unei decizii în dosarul în care SC Rosal cere anularea actului de reziliere a contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și altor fluxuri de deșeuri de pe raza județului Olt a fost amanată deja pentru a doua oară.

Amână pronuntarea.
Document: Încheiere – Amânare ulterioară a pronunţării 03.12.2019

Cerea de suspendare a fost înregistrată de operator pe rolul Tribinalului Olt la începutul lunii mai, la ultimul termen aparatorii venind în fața magistraților şi cu solicitarea de suspendare a oricăror proceduri până la finalizarea procesului. Este vorba în concret de încercarea reprezentanților CJ Olt, repectiv ADI Olt-Eco, de a scoate din nou la licitație contractul privind delegarea prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor.

Nici în cel de-al doilea dosar, pe aceeaşi speță însă cu Primăria Slatina-prin primar în calitatea de reclamant, lucrurile nu sunt mai avansate. Cauza a fost amânată până la 14 ianuarie 2020, dată până la care pârâta va trebui să timbreze cererea de chemare în judecată a altor persoane, cu suma de 20 lei şi să depună cererea de chemare în judecată în suficiente exemplare pentru comunicarea către persoanele pentru care s-a solicitat introducerea în cauză. Totodată, tot la termenul din ianuarie magistrații vor pune în discuție cererea de suspendare a cauzei, formulată de reclamant, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. 884/104/2019, aflat pe rolul Tribunalului Olt.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!