Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DACĂ STĂNESCU ASCULTA MESAJUL LUI CIOLACU, POATE SE RESETA ȘI EL!

05. decembrie. 2019

Cât ține o minune? Până nu mai ține, la fel ca și susținerea în PSD, replică devenită deja celebră(n.n. autor Buzatu). Toată povestea cu resetarea PSD-ului pe care de aproape două săptămâni noul interimar Ciolacu transpiră asiduu să o transmită dar mai ales să-i dea credibilitate în fața opiniei publice, se pulverizează când unii nu reuesc să-și țină în frâu propriile frustrări. Exact cum s-a întâmplat în conferința de presă pe care Stănescu a cerut să-i fie organizată joi la Slatina. Dacă joi spui că te aliniezi noului mesaj al partidului din a cărei echipă interimară ai reușit într-un final să faci parte, dacă susții că se deschide într-adevăr un nou capitol(n.n.deși e drept, greu tot cu vechi în posturi interimare), nu poți ca joia următoare să mai ieși și să arunci zoaie în capul unora. E aproape imposibil să vorbești de caracter când la o săptămână de când public cerșeai prietenia lui Dăncilă vii și arunci cu noroi.

Paul Stănescu miercuri/joi 27 noiembrie 2019 Chiar o apreciez foarte mult! Doamna Dăncilă, fac public acest lucru, sper să rămânem aceiași buni prieteni și în continuare! Vă rog să fiți de acord cu acest lucru! Vreau ca în partid să vină cât mai muți intelectuali, cât mai mulți tineri’ »

Paul Stănescu joi 5 decembrie 2019. « La un moment dat, doamna Dăncilă chiar a vrut să mă dea afară, să mă elimine din partid pentru că n-am făcut altceva decât să spun ce cred că este bine pentru partid. I-am spus că rămân devotat partidului, că nu amestec prieteniile atunci când este vorba despre partid. (…) Chiar i-am spus la prezidențiale:La Olt să nu vii că pierdem alegerile!“,  »

Sau cel puțin în acest context nu l-am găsit, oricât l-am căutat!! Că ai frustrări e de înțeles, că ți-a trecut nu doar o dată glonțul pe la ureche, la fel poate fi înțeles, că interimatul actual încă e foarte șubred e știut și acest aspect(n.n. unii n-ar trebui să se grăbească să strige victoria, încă mai are păcate de spălat și plecăciuni de făcut domn’ președinte să reintre în grațiile unora), dar pentru ipocrizie, orice scuză pălește. Dacă a”atunci când este vorba despre partid nu amestec prieteniile” de ce când e vorba despre același partid amestecăm frustrările, oare?! Texte precum soldat disciplinat, unitate, respect(fie că vorbim de cel dintre doi colegi de partid și mai mult dacă vorbim depre cel dintre un bărbat și o femeie- aspect criticat cu vehemență la Iohhanis în campania electorală) sunt, fără să mai fie nevoie de ceva în plus în afara celor două declarații, doar niște banale texte. Când ești bărbat… cauți o fustă! Pe resetare să fie!

P.S. De reținut: declarațiile din conferința de la Slatina le-a făcut Stănescu fără a fi întrebat ce anume îl doare!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!