Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CÂND UȘURELU ÎI ”GARANTEAZĂ” LUI MOȚ MANDATUL…

04. decembrie. 2019

Cu cât se apropie mai mult alegerile locale, cu atât mai mult cresc și șansele lui Emil Moț… Să mai prindă un mandat de primar al Slatinei! Când de la o zi la alta apar tot mai mulți care, gratis sau contra cost(cost financiar sau cost pe polițe mai vechi!) au grijă să mai tragă o cărămidă astfel încât la primul val să se surpe castelul, nu poți aștepta un alt deznodământ. Pe o parte dă Moț circ slătinenilor după cum le este dorința, pe altă parte vin unii și-i dau lui, atât de bine și așa de mult încât sunt mari șanse ca destul de curând să nu prea le mai poată duce. Ce Breloc, ce înțelegeri pe calea undelor pe bătaie mai multă su mai puțină, când lucrurile au avansat deja. Se marchează în direct și-n reluare cu subiect și predicat! Cel mai recent… prețul apei, subiect. Predicat:se majorează! Vorba lui Cristoiu, avem deja o știre! Nu mai contează că nu acum și că nici la anul, ci undeva până în 2023, e aruncată, cine mai stă să citească detaliile? Dacă vii și mai și plusezi și avansezi și o valoare a creșterii care ți-a dat ție, ”după părerea ta”, după niște grafice… Moț e ca și împachetat(n.n.și nu în staniol, nu nu, marmota joacă în filmul ăsta ci alții)!
S-a reținut așadar știrea(n.n. ”să nu mă bați rău” e valabil pe județ nu pe Slatina, a se reține!!!)? Așa-i că sună bine: ”Moț majorează prețul apei”! și mai ales așa e că îi garantează câteva procente bune pe Slatina? În minus că pe plus n-a ieșit nici CAO de la înființare și doar n-o să o facă vreodată. Doar dacă se hotărăște încă primarul Slatinei și vine să detalieze cum e cu ”supărarea” pe această Companiei din care trebuia să iasă Slatina, i–a trecut de la europarlamentare și până acum, e sub preș gunoiu, s-a perimat breaking-news-ul, să știm și noi.

În altă ordine de idei, dacă tot n-a fost cu direcție nici întrebarea și nici răspunsul, și normal că n-a fost, nuuu, cum sigur că nici prostie nu e din plin, n-ar fi mai indicat ca directorul CAO să vorbească înainte despre imprumutul care urmează să se întâmple, despre contractele care urmează să se atribuie, cine, cum și cât, să vedem… implementarea și-apoi să defilăm cu desenele? Pardon, graficele! Adică pe „creștere nesemnificativă de 80 de bani, și asta până în 2023” de ce ai agita spiritele de acum? Întreb,după părerea mea, domnu’ Ușurelu. Pentru că așa se vede!

Sau ne-a scăpat un detaliu: la anul sunt localele și dacă nu-i acum știrea e fără de efect în 2023. Asta în cazul cel mai fericit în care mărețul proiect se va și realiza!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!