Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DEMNITATEA NU SE JOACĂ NICI LA RULETĂ ȘI NICI LA PĂCĂNELE!

25. noiembrie. 2019

A câștigat alegerile prezidențiale candidatul PNL, la guvernare, e Guvernul meu, tot PNL, așadar începând chiar de ieri, nu de azi sau de mâine, ar trebui să simțim că trăim cu toții în România normală. Am zis toți, nu ăștia sau ăia, nu românii mei sau pesediștii, ci toți. Și nu doar la București sau Sibiu, ci și la Olt unde chiar dacă PNL și-a păstrat aceeași poziție din coada clasamentului, asta e, atât pot și chiar mai puțin(n.n. nu vă îmbătați cu apă rece, nu contabilizați votul candidatului Iohanis în dreptul partidului!)schimbarea viziunii trebuie să se vadă și mai ales să se audă. Altfel, să cităm chiar dintr-un liberal mult adulat inclusiv de PNL Olt, Rareș Bogdan, ”dacă veți continua să aplicați aceeași rețetă electorală, adică o combinație între minciuni sfruntate și josnicii, instigare la ură, xenofobie, vă veți îngropa singuri ”. Deci, băieți, într-o Românie normală ieși public cu ce ai să oferi cețățenilor. Dacă ai! Dacă n-ai cu ce, decât să ieși să-ți expui în văzul tuturor frustrările, să-ți reglezi conturile sau să plătești polițe mult mai indicat ar fi să schimbi repede canalul pe Animal Planet și vezi ce fac struții! În aceeași Românie, tot normală că doar așa ați promis, oamenii nevinovați nu sunt victimele unor indivizi care se vor politicieni și chiar lideri. Sunt, și în politică, la fel ca în orice alt domeniu niște limite. Pentru toți, indiferent de culoare politică, indiferent de funcție, chiar dacă te numești tu Liviu Voiculescu, sau Mădălin Teodosescu, sau cu atât mai mult dacă ești tu cel căruia, într-o conjunctură… consilierii știu care, ți s-a promis la un moment dat că vei fi contracandidatul lui Moț la Slatina. Umilința la care au fost supuși acei oameni nevinovați, pacienți la SJU Slatina nu are nici o scuză. Că nu au putut vota cu urna mobilă e o chestiune care, după ce ai sesizat-o organelor abilitate, o lași în seama acestora. O poți aduce ca și informație în atenția opiniei publice. Nu îi hărțuieși, nu te năpustești asupra lor încălcând minima decență și minimul respect dacă nu pentru suferința lor măcar pentru firele albe de păr. Au apus demult vremurile inchiziției. Dacă există, și cu siguranță există(n.n. pe această temă nimeni nu-i contrazice!) ei trebuie să răspundă. Dacă Rotea este vinovat pentru că juristul a ”omis” să ducă cererile pentru urna mobilă, să-și asume, dacă Rotea ascunde”omisiunea” sub preș, să-și asume din nou, inclusiv juristul(n.n. aceiași trei crai de la PNL au ținut să aprecieze faptul că bolnavii au votat, deci e de bine sau de rău că i-au adus totuși la șecția de vot?!) Dar dacă ”omisiunea” s-a produs pe altă muzică își asumă DJ-ul? Spre exemplu, Sebi îl cunoaște pe Andrei? Andrei zice că da, dar atât, se jură că aici se încheie povestea, nu e cu bătaie pe ”sceneta” de duminică seara.
Da’ Sebi îl cunoaște pe Liviu? Și Liviu îl cunoaște pe Sebi? Care Sebi? Juristul de la SJU Slatina, da, el, cel care trebuia să ducă cererile pentru urna mobilă așa cum A FĂCUT-O în turul I, dar A OMIS-O în cel de-al doilea. E clar, mai limpede ca apa de izvor pe care o bea căprioara, că discuția nu este despre voturile pe care le aducea urna mobilă. Nu intrau în traista PNL și deci nu despre ele e vorba, nu plânge conducerea liberalilor de la Olt de grija pesediștilor. Nu e nici despre acei oameni alergați la propriu cu telefonul prin fața secțiilor de vot și ulterior în incinta acestora.. Despre circ e totul, dar mai ales despre polițe. Nu în cazul candidatului adus la Olt pentru Slatina. El doar s-a bucurat că a prins ceva în obiectiv pentru notorietate. N-are și atunci orice e bine venit, ce contează victimele! Dar Voiculescu? Da’ Teodosescu? Păi cum, nu acesta din urmă a fost ”vedeta” ultimului scandal din BPJ al PNL Olt. Nu Rotea l-a învins în primul tur al prezidențialelor. Nu tot Rotea îi amenință scaunul de primar al încă primarului din Balș(n.n. la locale nu mai e pe suplimentare!!!). Să te duci la pont, e prea de tot, prea ca la țară! Iar să faci acel spectacol grotesc nu ai nici o scuză. Demnitatea umană ESTE mai presus de orice funcție!

P.S. Tot de la al lor Rareș Bogdan citire: ”Dacă veți continua să aplicați aceeași rețetă electorală, adică o combinație între minciuni sfruntate și josnicii, instigare la ură, xenofobie, vă veți îngropa singuri.” 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!