Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DRUMUL SPRE GUNOI E PROIECTAT CU BUNE INTENȚII…

18. noiembrie. 2019

Cum funcționează la Olt legea compensației-varianta oltenească(marcă PSD Olt)- greu de crezut că se mai întâmplă în alte părți. Cedezi cu o mână, dar ai garanția că cealaltă îți va fi tot timpul plină. Iar ce nu încape în palmă intră în cont! Spre exemplu cele mai recente contracte atribuite de Consiliul Județean Olt în calitate de autoritate contractantă. Două la număr contractele, doi la număr ”recompensații”.

Emil Albotă și Adi Barbu, unul dublură pe Colegiul 2, altul tras pe dreapta de pe Colegiul 3. E drept, balannța înclină mai mult spre proiectant, câștigător în ambele cazuri , cu asocieri diferite dar… norocoase(n.n.însă tot pe compensare, unu-i încă șef la SGA, celălalalt a fost demis). Sau poate că tocmai proiectantul reprezintă”norocul” desemnării asoccierii câștigătoare, cert e că drumul drumul spre depozitul ecologic de la Bălteni-832562.88 RON, va fi proiectat cu cele mai bune intenții de Caraiman și executat de Bebe Trans, iar DJ 644 Morunglav-Cârlogani- 7793981.13 RON , de asocierea Panadria-Caraiman.

Altfel cum poți să compensezi absența de pe lista la deputați. Unii cu mndatu’, alții cu contractu’! Să fie bine, să nu fie rău, dar mai ales să fie liniște în gașcă, să se mențină la același nivel cotizațiile, pentru că toate într-o armonie deplină dau procentul și implicit continuitatea la butoane! Știe baronu’, cum să nu știeee!!!

P.S. Lupii tineri, și asta e tot parte din POZIȚIONĂRI ȘI REPOZIȚIONĂRI! Ușor cu fenta!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!