Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ȚIȚIRIGĂ DOAR PE ASOCIERE! ARE CINE SĂ GÂNDEASCĂ! AȘA-I DOMNU’ STĂNESCU?

06. noiembrie. 2019

Nu e can can e asociere! Se ia una bucată firmă de la Olt, una bucată de la Dolj și cu proiectantul corespunzător în coadă se face o asocierea și se intră pe Sicap. Înscriere la licitație, ofertant unic și mai ales preferat, adjudecat, procedat la executare lucrări de reabilitare Bloc Central(Corp C1 +Corp C10) SJU Slatina. Până aici totul limpede. Însă garanția sau mai bine zis garantul asocierii face toți banii. Căci nu vorbim de orice firmă din Olt ci de Wagramer Termo 2000 Srl(Țițirigă), de proiectantul cu moț Piramid Proiect(Răzvan) și de SC Eldiclau, un SRL cu sediul în Zona Agroindustrială Avicola Nr. 1 din localitatea Cârcea, județul Dolj.

La prima vedere nu pare prea interesantă asocierea mai ales în ceea ce privește cea de-a treia societate din asociere- SC Eldiclau, cu unic asociat în persoana Ștefaniei Dincă, o tînără exuberantă care vizitează lumea în lung și în lat, ultimile fotografii fiind din Bali, Indonezia și Singapore, și care nu pare preocupata de universul constructiilor, dacă e să ne luăm după informațiile postate pe Facebook. Dacă însă analizezi cartea de vizită a societății dar mai ales legăturile și parcursul din spatele ei, poți descoperi lucruri mai mlt decât interesante. Unii chiar vorbesc de un adevărat mister creat în jurul acestei societăți care doar în ultimii ani, a încheiat contracte cu statul în valoare de peste 128 de milioane de lei- de mintit contractul de aproape 2 milioane de lei cu Serviciul Roman de Informatii, altul de aproape 5 milioane de lei cu Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DIPI), dar si Guvernul Romaniei, prin RAAPPS putin peste 1 milion de euro, nu mai putin de 15 contracte cu Spitalul Clinic Universitar de Urgenta Bucuresti, aeroporturile din Timişoara, Oradea şi acum, Craiova. Dar mai trimiterile către zona de influență a lui Tender nu sunt chiar deloc de neglijat, Elton Dinca cel care deși a vândut fima în 2009 cu 20.000 de lei, continuă să o reprezinte în calitate de director general și în prezent, este unul dintre oamenii de încredere din imperiul Tender. Mai mult, potrivit presei vremurilor dar în deosebi specialiştilor din domeniu, această firmă este o acoperire a unor servicii secrete, ajutată să câştige licitaţiile de foşti ofiţeri. Un alt aspect interesant la Eldiclau este că participă la licitaţii publice deşi are datorii de peste 7 milioane de lei la stat, fapt care ar descalifica o firmă din start. Asta bineînțeles dacă ar fi altă societate! Dar cum e SRL-ul din Cârcea, nimic nu se pierde, totul se adjudecă. Chiar și la Slatina, chiar și în asociere cu Wagramer Termo 2000. Să nu-l supraestimăm totuși pe Țițirigă, chiar dacă are și el aspirații să joace în liga mare, să fie învăluit în arome… aromate.Prea de la țară, prea sus nivelul. Aici e pe alte garanții! Nu-i așa domnu’ Stănescu?

P.S.Să fim totuși cu băgare la ”forțele oculte”, alea de acum ceva vreme, știți dumnevoastră, de dinainte de Pahonțu, de ăstea, alea… plicuri galbene , să nu vă împiedicați în” tentaculele statului paralel” .

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!