Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CUM EXECUTĂ OPRESCU RECTIFICĂRILE LA ORDINUL LUI UȘURELU!

03. noiembrie. 2019

Te doare mintea cand vezi pana unde sunt dispuși să meargă unii in disperarea după voturi. Te doare și mai tare (pe ei nu că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere) când vezi ce i-a trecut prin cap președintelui PSD Scornicesti. E drept, se află în topul liderilor de organizatii locale care a încasat-o grav la ultimele scrutinuri electorale, însă afundarea în penibil nu-i o scuză si e greu de crezut că-l va salva de data asta de la un nou eșec. Când n-ai cu ce, degeaba ai cu cine, și atunci, dacă sunt mai mulți de trei cei care îți spun, cel mai mare bine pe care ti-l poti face ție însuți dar și societății e să te duci să te culci. Altfel rămâi și te umpli, așa cum spuneam, de mai mult penibil decât chiar și tu poți duce. Cât tupeu trebuie să ai încât să vii să-ți arogi meritele pentru banii primiți de Primăria Scornicești la ultima rectificare bugetară?! Demagogia e clar în formă pură și chiar agravantă!

Dar să procesăm pe materialul clientului. Transmite public Ușurelu că ” am luat decizia să purtăm discuții cu conducerea Consiliului Județean Olt pentru ca să prindă și Scorniceștiul la ultima rectificare bugetară aprobată de consilierii județeni”. Și pentru că ”decizie” s-a produs și alocarea! Păi cum așa căci există cel puțin o inadvertență. În același context, chiar șeful CJ Olt spune cu subiect și predicat că „toți cei care au solicitat bani pentru întreținerea și asfaltarea drumurilor au primit bani pentru drumuri”! Deci domnu’ Ușurelu, a se reține măcar două cuvinte, totuși să nu se îngreuneze bagajul de cunostinte si să vă cocoșeze: au solicitat si au primit! Solicitare(zice șeful politic că există, d’aici și alocarea!) nu poate face decât o persoană abilitată din instituția în cauză-speța de față Primaria Scornicești- și nu una oarecare de pe stadă, chiar dacă posedă carnet de membru de partid. Că doar pentru CAO majorările de capital sau banii din fondul de rulment nu i le-a solicitat lui Mot președintele Paul Stănescu. Deci, cum este, ce facem, căci aduce a mascarada.

Altfel, dacă adevăr grăit-a, și Ușurelu chiar a transpirat pentru alocarea respectivă, ce trebuie să întelegem, nu neaparat noi cât alegatorul, din zicerea poetului? Că președintele CJ Olt, fie el membru PSD, împarte BANII PUBLICI așa cum pohtesc liderii partidului. Și mai departe că Ușurelu dictează iar Oprescu se execută pe loc!

Nu c-am duce grija Oltului Puternic însă aici nu e ca la la CAO-oprești azi apa pe motiv de spălat rețea și maine o iei de la capăt, că doar ești șef prin concurs d’aia ai angajat firmă să-ți spună ce dăștept ești. La prezidențiale ori iei voturi pe 10 noiembrie ori stai pe tusă pe 24! Sa minți poporul cu televizorul nu mai merge de mult. E spart ulciorul!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!