Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV , INSTIGARE LA DARE ȘI LUARE DE MITĂ: O NOUĂ AMÂNARE LA GORJ!

30. octombrie. 2019

Procesul în care Darius Vâlcov este acuzat de instigare la dare și luare de mită în legătură cu activitatea derulată de societatea Millenium Topographica a fost amânat din nou marți. A fost termenul la care urma să fie audiat ultimul martor propus în apărare și totodată să-și susțină declarația în fața instanței și inculpatul, acesta din urmă solicitând încă de la începutul să dea declarație abia după ce vor fi terminate toate audierile în dosar. Astfel, magistrații Tribunalului Gorj au dispus un nou termen în vederea continuării administrării probatoriului.

În acest dosar, fostul fostul consilier al lui Dăncilă este acuzat că ar fi mituit un funcţionar de la Oficiul de Cadastru. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cei care l-au trimis în judecată, Vâlcov a iniţiat constituirea unui număr de trei societăţi care acţionau ca un tot unitar, respectiv SC Millenium Topographica SRL, SC Contis Company SRL şi SCA Ciobanu şi Asociaţii. Ulterior, fostul ministru al Finanţelor Publice ar fi decis să-l coopteze, în cadrul uneia dintre acestea, pe Eduard Cincu, funcţionar al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliare(OCPI) Olt, care să verifice în prealabil documentaţia întocmită de către angajaţii SC Millenium Topographica SRL – având ca activitate cadastru – astfel încât să nu fie înregistrate multe respingeri de la OCPI.
Ceilalţi trei inculpaţi în dosar sunt Mircea Dogaru, fost consilier juridic al Millenium Topgraphica, Elena Calotă, administratorul societăţii, ambii judecaţi pentru dare de mită şi funcţionarul public din cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliare Olt, Eduard Cincu, acuzat de luare de mită. Potrivit anchetatorilor, Mircea Dogaru a fost cel care, în perioada ianuarie – aprilie 2012, i-a remis lui Eduard Cincu, funcţionar public din cadrul OCPI Olt, suma de 1.000 lei lunar.

Print

One thought on “VÂLCOV , INSTIGARE LA DARE ȘI LUARE DE MITĂ: O NOUĂ AMÂNARE LA GORJ!

  1. Tot liber hoțul de Valcov? Firma acestui hoț, lucrează cu Primăria Caracal pentru interlopul Oacă. Au făcut PUZ in T 122/ P 13 chiar în perioada menționată în articol, Ianuarie-aprilie 2012, personajul Cincă de la cadastru fiind și pe actele mele. Mi-au luat trei ha de pământ falsificând actele cadastrale. Parcul fotovoltaic de la intrarea în Caracal dinspre Bucuresti, este construit și pe trei ha care îmi aparțin. Domnilor de la Concret vă stau la dispoziție pentru lămuriri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!