Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

NEPOTU’ DE LA DSV OLT, ULTIMA STRIGARE ÎNAINTE DE… OPOZIȚIE!

21. octombrie. 2019

Rareș Năstase: Nepotul dvs, înțeleg că e director la DSV.”
Paul Stănescu: ”Asta e chestie de … nu mă întrebați pe mine.”
Rareș Năstase: ”Păi pe dvs. vă întreb, nu e nepotul dvs.?”
Paul Stănescu: ”Deja ați intrat la chestiuni…” (ProTV- România, te iubesc!)

Ce chestiuni or fi cele în care se face referirie sau mai ales care-l vizează pe nepotul liderului PSD Olt, Veronel Bolborea, director al DSVA Olt? De exemplu în cazul celei mai recente achiziții- FERMA CREȘTERE SUINE
din comuna Curțișoara. În numele tatălui bineînțeles, adjudecatar la licitația cu strigare- SC AGROBOLBI FLORVER SRL din Vișina. 568.901 lei, achitat integral!!! Afacerea e deja intrată în pâine, cu autorizație emisă de DSV Olt(!!!), din iunie 2019, cu nr.285, vizat director Bolborea. Pentru solicitant… Bolborea!

Fiul în numele tatălui! Una bucată semnătură pe autorizație, altă bucată pe buletinele de analiză și o alta pe actul de adjudecare. Unii spun că ar fi o asemănare izbitoare între cele trei? Să fie oare aceeași? Sigur nu, sunt doar răutăți, deja intrăm la chestiuni… De care? De suspiciuni rezonabile poate? De un conflict de interese poate, așa cum zice ROF – Ordin ANSVSA 49/2018? Sunt doar câteva întrebări. Răspunsurile urmează să le primim. Până atunci un lucru e cert: mare spirit de întreprinzător are seniorul. Nici măcar pesta porcină nu l-a speriat. Chiar dacă și Ipoteștiul a fost amenințat, asta nu a oprit achizițiile. Asta înseamnă să te bați fieru’ cât e cald căci nu şti niciodata când te lovește o moțiune și te trimite în opoziție!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!