Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA LICITAȚII CA ȘI LA SPĂGI: FINU’ BARBU, SUSȚINERE PENTRU NAȘU’ PRINA!

16. octombrie. 2019

Ce-a unit șpaga nu mai desparte nici dracu’. Dimpotrivă, consolidează și mai tare, deschide noi drumuri la contracte în asociere, susținere financiară, să o ducă și nașu’ bine. Nu la fel ca finu’ dar suficient cât să nu sufere, de exemplu, aprovizionarea cu cocoșei pe jar! Galetto!!!

Pe susținere s-a bazat și asocierea care a obținut- transparent normal, seap, licitație- contractul pentru reabilitarea sediului CJ Olt. Nu doar că asocierea Alpha Maap Creations SRL și SC Panadria- au avut ce-a mai bună ofertă, dar atât Prina cât și Adi Barbu, nașu’ și finul, cunosc foarte bine clădirea pentru a cărei reabilitări urmează să încaseze, mai ales grație deselor vizite pe care periodic le fac în imobil… Leader e nașu’, Barbu îi ține însă spatele(n.n. nu se încurcă cu firimituri el!)!

Și la bine dar mai ales la greu, și la licitații dar mai ales în fața organelor de cercetare, penală sau judecătorească. Se știe că memoria colectivă s-a dovedit de multe ori cam scurtă însă declarațiile asumate prin jurământ și semnătură sunt publice. Și ne referim chiar la acelea în care finu’ Baru a fost chemat să povestească despre cum l-a sunat Minel Prina l-a sfârşitul primăverii 2012și l-a rugat să se întâlnească cu Sorin Păduraru, de unde a luat o pungă de cadouri. Una bucată șpagă căci doar de una își amintește deși Păduraru spune că au fost două tranșele pe care Barbu le-a cărat, în ambele situații urmare a dicuțiilor cu Prina.

De reținut este pe de o parte faptul că în speța șpăgilor Prina e doar martor iar în zona licitațiilor stă bine la atribuiri. Cu toată… susținerea!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!